ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
VI NEGRE CELLER COCA I FITÓ
Negre monovarietal elaborat amb garnatxa procedent de vinyes velles de prop de 90 anys, situades a la DO Montsant. Criança de 12 mesos en barriques noves de roure francès. Presenta aromes de fruita vermella madura, espècies dolces i balsàmics, amb un pas per boca elegant i fresc. Ideal per maridar amb carns a la brasa, guisats de caça i formatges curats.
VI BLANC ECOLÒGIC CHARDONNAY AVGVSTVS
El Sol del Mediterrani. Un gran vi que ens aporta en nas i boca fruita tropical molt madura i petits tocs cítrics. La seva fermentació en bota francesa li confereix notes lleugerament torrades, combinades màgicament amb els tocs làctics, atorgant a aquest vi cremositat i volum. Refresca els teus sentits i enamora brindant amb aquest Chardonnay.
GINEBRA SA TUNA GIN
Una ginebra inspirada en l'emblemàtica cala de Sa Tuna, floral i artesanal que captura l’essència de la Costa Brava. Destil·lada en un alambí de coure, cada ampolla combina 15 espècies seleccionades per aconseguir un equilibri distintiu de suavitat i frescor. Ideal per a gintònics, còctels clàssics o com a base per a creacions innovadores.
NEULES DE XOCOLATA BLANCA SANT TIRS
Elaborades amb gran ofici, fruit de més de 35 anys de passió per la feina ben feta i pel producte de qualitat, amb ingredients i matèries primeres especialment seleccionades. Amb cobertura de xocolata blanca, grans, brillants i de gust intens. Una veritable temptació que cap amant de la xocolata podrà resistir. Seràs capaç de menjar-ne només una?
TORRÓ DE FESTUCS EUKARYA
El Torró de Festucs elaborat per Lluc Crusellas, reconegut com el millor xocolater del món al 2022, és una creació artesanal que destaca per la seva innovadora combinació de sabors i textures. Aquest torró presenta una capa de xocolata blanca que envolta un praliné de festucs amb un toc subtil de sal, realçant el sabor d'aquest fruit sec. T'encantarà
TORRÓ DE SPECULOOS EUKARYA
Qui ho diria que la tradicional galeta belga ens portaria aquest extraordinari plaer? Un cremós de xocolata que es fon al paladar combinat amb una pols cruixent de galeta. Creant una experiència inigualable en boca, una fusió de sabors i textures que et convida a gaudir cada mossegada amb intensitat. Una veritable joia per als amants de les delícies dolces!
LLONGANISSA DE VIC CASA RIERA ORDEIX
Producte natural elaborat amb pernils, lloms i magres extra de femella de porc, sal marina del Delta de l’Ebre i pebre negre Tellicherry. Destaca per la seva llarga curació en assecadors de fusta centenaris, la producció limitada i l’exquisida presentació, oferint un producte únic, exclusiu i de qualitat superior gràcies al lent i acurat procés de curació.
OLI JANIROC CLOS PONS
OOVE ecològic tribut a la Cinquena Generació de Clos Pons. Reconegut amb el màxim guardó de la seva categoria al prestigiós concurs Il Magnifico 2025, celebrat a Florència. Elaborat amb olives de la varietat Lecciana de les seves finques de Lleida. Un oli molt herbaci amb clars tocs de picant i un dolçor ametllat únic. Es un oli amb gran personalitat.
VINAGRE UMBRIBUM MASIA STILL
Vinagre ecològic infusionat amb bolets silvestres, impregnant el gust amb notes de sotabosc. Elaborat amb ingredients de proximitat i envellit en botes de roure francès. Aquest vinagre, de producció limitada i amb segell ecològic certificat pel CCPAE, ofereix un sabor profund i autèntic. Ideal per amanides, marinats o com a toc final en plats gourmets.
FARCELLET DE CABRA BETARA
El mes tradicional de tots els seus formatges, fet a mà tal com feien els nostres avis. Aroma natural, d’escorça grisa i florit com a bon Garrotxa. Olors i aromes fresques, gust suau de tradició artesana. Ens recorda els formatges que es menjaven antigament a la vora del foc. Combinat amb melmelada de figues ens dóna el plaer gastronòmic d’un bon àpat.
FORMATGE ARTESÀ OVELLA BETARA
El més suau de la gamma de grans Formatges de Betara. Escorça tancada, textura concentrada, color groc intens i aromes animals. En definitiva, un formatge amb molt de gust pensat pels bons aficionats al formatge. Fet per gaudir-ne a poc a poc. Perfecte per acompanyar-lo amb un bon vi negre de llarga criança i un bon pa de pagès de tota la vida.
PATÉ DE PULLED PORK MIQUELÓ
Elaborat amb espatlla de porc ecològica cuinada a baixa temperatura i infusionada amb espècies com el pebre negre i la ceba ecològica, aquest paté ofereix una textura suau i un sabor intens. La carn prové de porcs nascuts i criats a l'aire lliure, assegurant el benestar animal i una carn de màxima qualitat. Ideal per untar sobre torrades cruixents.
INFUSIÓ AUDREY SANS&SANS
Mescla de te negre i verd amb gessamí, coco i figues. Sans&Sans presenta la seva nova essència inspirada en la fragància “Moroccan Fig” de Malin + Goetz. Sobre la base de te, afegeixen figa, coco, bergamota, llimona, gessamí, vainilla, pebre negre i nou moscada, creant sabors càlids i complexos que transporten els sentits a la costa mediterrània.
SOFREGIT DE CEBA EMPORDANÈS QUIM MATAS
Una base ancestral de la cuina popular elaborada amb ceba de Figueres i oli d’oliva verge extra. Cuit a foc lent durant 12 hores, aquest producte aporta intensitat i profunditat als plats. Sense sal, sucres afegits ni conservants, és ideal per a arrossos, fideuades, guisats i salses. Quim Matas ha cuinat de manera 100% natural des de 1997.
GRANOLA DE XOCOLATA NEGRA EUKARYA
Una combinació de flocs de civada torrats i barrejats amb trossos de xocolata negra que es fonen a la boca. És l’opció ideal per començar el dia amb energia o per gaudir d’un snack saludable i deliciós a qualsevol hora. Cada mossegada és una explosió de sabor i textura que et farà sentir bé des de l’interior. Prova-la amb iogurt, llet o simplement sola.
XOCOLATA ESTIL DUBAI EUKARYA
La xocolata del moment, la proposta més innovadora i sofisticada de la marca Eukarya. Aquest producte combina una praliné de pistatxo amb xocolata amb llet, incorporant un farcit sorprenentment cruixent de kataifi, una pasta fina originària de la cuina oriental. El resultat és una textura delicada i un sabor exòtic que captiva des del primer tast.
MELMELADA DE MADUIXA MUSEU DE LA CONFITURA
Fusió de la dolçor natural i intensa de les maduixes amb la frescor aromàtica de la sàlvia i el subtil toc especiat i exòtic del pebre de Jamaica. El resultat és una melmelada amb textura suau i sabor equilibrat i sofisticat, perfecta per acompanyar formatges curats, foie gras, o per aportar un toc original i distintiu a postres, amanides i plats creatius.
CARQUINYOLIS XOCOLATA ESCALFET
La passió per la xocolata ha portat Carquinyolis Escalfet a elaborar una nova recepta. Sempre mantenint el cruixent i l´ametllat, les perles de xocolata negra en el seu interior aporten intensitat i fragancia. Cada mos és un testimoni del compromís de Carquinyolis Escalfet amb l'excelència. Son el complement perfecte que sorpendrà qualsevol sobretaula.
ASSORTIT DE GALETES SALADES LA GALETA ARTESANA
Galetes elaborades artesanalment a Girona ideals per acompanyar aperitius, taules d'embotits i formatges o simplement per gaudir-les soles com a snack. També són una opció excel·lent per a maridar amb vins o cerveses artesanals. No contenen sucres i destaquen per la seva textura cruixent i sabor ric. No podràs tastar-ne només una, t'ho assegurem.
XIPS DE SALMÓ CARPIER
Xips de pell de salmó originari de Noruega, les Illes Feroe o Escòcia. Es presenta com un snack gourmet amb infinites aplicacions. Recomanem tastar-lo en amanides, com a topping cruixent en cremes i purés, per afegir textura i sabor a plats de marisc i sushi, o per crear aperitius originals i sofisticats que sorprenen els paladars més exigents.
MEL ECO DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS
Un reflex de la personalitat feréstega del Paratge d'on prové: el Cap de Creus, amb flors mediterrànies com el romaní, el bruc i les estepes. Aquesta mel, no sotmesa a processos artificials, conserva el 100% de les seves propietats naturals, oferint una dolçor i frescor amb tocs florals únics. Gaudeix de l'essència del Cap de Creus a la teva taula!
VISITA ENOTURÍSTICA AL CELLER AVGVSTVS FORVM AMB TAST VINS I VINAGRES
Endinsa’t al món del vi i dels vinagres gourmet amb aquesta experiència enoturística d’1h 30′ de duració aproximada. Visita les bodegues d'Avgvstvs Forvm, situades a Ell Vendrell i amb vistes al mediterrani. Camina entre vinyes i barraques de pedra seca, i acaba assaborint un tast de 4 vins i 4 vinagres, mentre els més petits tasten most i vinagres Forvm.