Som un equip jove i emprenedor impregnat de la
cultura gastronòmica del nostre territori que crea regals
sensorials a mida per empreses, mitjançant una elecció
acurada de productes de proximitat i d’excel•lent qualitat.
La nostra història

Tot va començar amb unes cintes, unes estisores i material de regal provinent de l’antiga empresa del pare d’en Xavi. Aquells estris varen encendre la flama d’una primera idea: engendrar un projecte que girés entorn del regal i la il•lusió. La Montse i el Xavi però, afegirien un ingredient a aquesta base: la gastronomia. Així naixia Harcogourmet, una startup de regals gastronòmics.

Aquella llavor va anar creixent i ha anat passant per diverses etapes, des d’una botiga gastronòmica fins a tastos al local amb productors de proximitat com Sandro Dessi o els vins d’Oller del Mas. Segur que molts de vosaltres recordeu aquelles tardes al pati de la botiga del casc antic de Manresa. Un espai de bons aliments on l’equip d’Harcogourmet ha anat creixent vinculant els detalls amb la gastronomia oferint experiències úniques. Una premissa que el projecte recull i resumeix amb el que som avui, un equip que ofereix aquesta il•lusió materialitzada en els lots de Nadal.
Lots de Nadal i regals d’empresa amb productes escollits amb molta sensibilitat proposant un estàndard de qualitat de tot allò que fem. Quelcom que aconseguim mantenint l’estreta relació amb proveïdors de proximitat i de km 0 amb responsabilitat cap al nostre territori. Són aquests ingredients sumats al caràcter càlid i afable cap a clients i col•laboradors, el qual ens permet conèixer les necessitats de cada usuari de primera mà. Fet que ens possibilita seguir esforçant-nos per oferir experiències úniques en l’acte del reconeixement.
Creiem en la dedicació, el compromís, la motivació i sobretot en l’esforç que fan clients, treballadors i proveïdors de les vostres empreses i projectes per una feina ben feta que porta bons resultats. Per això us convidem a descobrir tot el que us hem preparat per aquest any 2020, un any ple de dificultats per la crisi del Covid-19, però on creiem que cal recuperar el somriure dels vostres companys per seguir endavant.