Flexibilitat i adaptació per uns lots de Nadal a mida

Ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear els lots de Nadal personalitzats. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cadascú. Des de l’inici d’Harcogourmet, hem anat aprenent i creixent, incorporant cada cop més novetats i productes per poder farcir-los. 

Treballem fins a l’últim detall amb tot l’esforç i passió, integrant imatge i sabors per portar-vos la perfecció, la millor opció per sorprendre els vostres clients, treballadors… en definitiva a totes les persones que ens ajuden en aquest camí

S’acosten les festes! Necessites lots de Nadal personalitzats? Som conscients de que cada persona és un món, cada empresa té la seva forma de fer i cada relació de feina és diferent. Per això sabem ajustar la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, però també ens basem a sorprendre-us a vosaltres amb els lots de Nadal a mida.

Flexibilitat i adaptació per uns lots de Nadal a mida

Lots de Nadal personalitzats? A nosaltres ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear-los. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cadascú.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar ennosaltres per crear els vostres regals d’empresa personalitzats!

  Tanmateix, si encara no teniu clar el vostre lot, us suggerim que doneu un cop d’ull a alguns dels productes que trobareu a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat.


  ARTESÀ

  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa personalitzats!

  Tanmateix, si encara no teniu clar el vostre lot, us suggerim que doneu un cop d’ull a alguns dels productes que trobareu a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat