ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
VI NEGRE ECOLÒGIC CANDIA OLLER DEL MAS
Càndia, primera pubilla d'Oller del Mas. Un vi amb poca capa de color, però boca intensa. En nas trobe, notes mentolades, guanyades amb la fermentació espontània del Sumoll. Nascut d'un celler amb història mil·lenària, conservada amb amor i treballada amb passió per unir-la a la modernitat, seguint el respecte pel medi ambient i el territori.
VI BLANC ECOLÒGIC SELECCIÓ JOSEP FORASTER
El seu primer vi blanc, nascut al 2007. Tot el raïm prové de la part superior de la vinya del Coster, on hi trobem vinyes velles de Macabeu, Garnatxa i Chardonnay, amb cultiu ecològic.
Aquest blanc es macera durant 24 hores amb les seves pells per extreure’n tots els aromes. Després té una criança de 6 mesos en bótes de roure francès i dipòsits de formigó.
CAVA MILLENI ECOLÒGIC MARIA RIGOL ORDI
Groc brillant amb matisos allimonats. Bombolla fina i persistent. Aroma intensa amb predomini de notes de frescor vegetal, ginesta, flor de taronger i ametlla sobre un fons cítric, i de massa de pa i llevats. Certa cremositat, notes fumades i especiades al final. Bona acidesa cítrica, aranja i fons d’ametlla amarga. Vinós, equilibrat i llarg.
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA KORONEIKI CLOS PONS
Un homenatge a la cinquena generació. Elaborat amb cura a partir d'olives de la varietat Koroneiki, collides de manera tradicional a les finques de Clos Pons situades a Lleida. Destaca per la seva sensació fresca i mentolada, enriquida amb notes subtils d’herba fresca, poma verda i fonoll, oferint així una experiència de sabor única i autèntica.
TORRÓ DE SPECULOOS EUKARYA
Qui ho diria que la tradicional galeta belga ens portaria aquest extraordinari plaer? Un cremós de xocolata que es fon al paladar combinat amb una pols cruixent de galeta. Creant una experiència inigualable en boca, una fusió de sabors i textures que et convida a gaudir cada mossegada amb intensitat. Una veritable joia per als amants de les delícies dolces!
TORRÓ DE PRALINÉ EUKARYA
Una barreja de xocolata amb llet, combinada amb trossejats d’avellanes de Reus, reconegudes pel seu torrat perfecte i sabor incomparable. Aquest torró ofereix un perfil cremós, suau i fi que acaricia el paladar i satisfà els desitjos més exigents. Cada mossegada és un autèntic plaer que et farà desitjar més. Prova’l, t’encantarà des del primer tast.
NEULES DELICIES XOCOLATA NEGRA SANT TIRS
Elaborades amb gran ofici, fruit de més de 35 anys de passió per la feina ben feta i pel producte de qualitat, amb ingredients i matèries primeres especialment seleccionades. Amb cobertura de xocolata, grans, brillants i de gust intens. Una veritable temptació que cap amant de la xocolata podrà resistir. Seràs capaç de menjar-ne només una?
UNICORNETS XOCOLATA NEGRA CAFE ROCAMBOLESC
Et guardem la millor part del cornet! Una galeta amb crema de xocolata negra i cafè. Una opció divertida i deliciosa en format de galeta per acompanyar el teu gelat, un cafè o potser el teu te preferit. O simplement fer una mossegada a mig matí. O a mitja tarda. Un postre de la mà de Jordi Roca i Ale Riva, pastissers del Celler de Can Roca.
LLONGANISSA DE VIC IGP RIERA ORDEIX
La curació natural li atorga un buquet inimitable. Distingida pel seu color, la seva textura i el seu gust. Un producte genuí, amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) des de 2002, que concentra el saber fer de més de 170 anys d’història. Sis generacions mogudes per la voluntat de fer les coses amb il·lusió, respecte i fidelitat a les arrels.
CARQUINYOLIS XOCOLATA ESCALFET
La passió per la xocolata ha portat Carquinyolis Escalfet a elaborar una nova recepta. Sempre mantenint el cruixent i l´ametllat, les perles de xocolata negra en el seu interior aporten intensitat i fragancia. Cada mos és un testimoni del compromís de Carquinyolis Escalfet amb l'excelència. Son el complement perfecte que sorpendrà qualsevol sobretaula.
CINTES TOMAQUET ORENGA DESII
La pasta autèntica, mantenint la tradició napolitana dels segles passats: produccions lentes i sense pressa, imitant amb els assecadors, la temperatura i
la humitat natural. L'ingredient principal és la sèmola italiana de gra dur que prové
del sud d’Itàlia, i que confereix a la pasta molta porositat, augmentant així el volum i textura òptima.
RAJOLA XOCOLATA DO BEJUCOS CASA CACAO
Una rajola de xocolata feta pel Celler de Can Roca. El cacau els arriba en sacs a l'obrador, on fan una tria manual per retirar els grans que són massa petits o grans. Un cop tenen la rajola, s'embolica amb els materials que provenen del reciclat de les pròpies fibres del cacau. El resultat: xocolates que busquen la diferència per sobre de la uniformitat.
VISITA AMANTS DE LA HISTÒRIA AMB TAST DE VINS. ACTIVITAT AL CELLER OLLER DEL MAS.
Endinseu-vos a l’ànima de la finca, de la història i de la vida de la família. Passeja entre vinyes, visita el celler. Aprofundeix els coneixements enològics i de la viticultura d’una manera amena i agradable. El recorregut finalitza amb la visita del celler i el tast guiat dels vins més excepcionals per tal de tenir una experiència inoblidable.