Adaptem els Regals gastronòmics als Lots de Nadal

Voleu saber com va començar tot això? Doncs Harcogourmet neix amb la idea d’adaptar els Regals Gastronòmics als Lots de Nadal, treballant amb la gastronomia del territori, buscant la màxima qualitat. I això ho fem adaptant els nostres dissenys, mitjançant lots de Nadal personalitzats, per abastir totes les necessitats de l’empresa.

El Nadal és un moment especial, un moment de fer regals. És a dir, un moment de celebrar, de compartir… I també és el moment en el que nosaltres donem a conèixer la nostra feina a través del nostre Catàleg, ja que durant tot l’any busquem amb molta cura nous productes diferents per a les tres tipologies de Lots de Nadal amb les que treballem: el Tast Artesà, el Lot Natura i el Pack Sibarita. I, sobretot, ens enfoquem en sorprendre amb nous lots, detalls nadalencs, caixes de regals i noves creacions. I no ho fem només a través de lots de Nadal personalitzats. També ideem noves combinacions de productes i nous maridatges, amb els que ens sorprenem nosaltres mateixos.

L’important és a l’interior, però no ens oblidem de l’exterior

I, naturalment, no descuidem el packaging, ja que per nosaltres és molt important adaptar la imatge al contingut de cadascun dels lots. Tot això amb l’objectiu de que vosaltres pugueu tenir un detall amb els vostres clients o col·laboradors, per quedar bé davant un compromís familiar o per fer un regal a un amic.

Descobriu cada tipus de creació

Dins el nostre catàleg de Lots de Nadal trobareu una selecció especial de productes, des de la nostra base fins als packs pels paladars més exigents, però tots estan farcits de productes catalans, com neules tradicionals, torrons artesans, bons vins i caves, pernils i més, i tots són de proximitat, fets per artesans de la nostra terra, defensant, any rere any, la sostenibilitat i el nostre clar compromís social i econòmic amb el nostre territori.

Amb el nostre catàleg de Lots de Nadal volem apropar-vos a un producte de qualitat i volem que entri a casa vostra al Nadal per quedar-s’hi.

T’ajudem a sorprendre’ls?

Salut i bons aliments!

L’equip d’Harcogourmet

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència d'usuari. En navegar per aquest lloc web, vostè accepta el nostre ús de cookies.