Paneres de Nadal farcides dels millors productes de proximitat i qualitat, per sorprendre aquest Nadal

Harcogourmet neix amb el clar objectiu de sorprendre i delectar els paladars de tothom, fins i tot els més exquisits. Com ho fem? Doncs amb un ampli catàleg de més de 80 Paneres de Nadal molt diferenciades entre sí, treballades fins al més petit detall. 

Per això, totes les nostres Paneres de Nadal estan farcides de productes de gran qualitat, seleccionats amb molta cura, i son de productors de la nostra terra, ja que un dels nostres principis és la defensa de la proximitat i el compromís social i econòmic amb el nostre territori.

Potser ja coneixeu aquests noms, però, si no, estem encantats de presentar-vos alguns dels productes més destacats de les nostres Paneres de Nadal. Comptem amb el Bernat Oller del Celler Oller del Mas, el Reserva del Celler Maria Rigol Ordi, la pasta artesana de Sandro Desii, les tradicionals neules de Sant Tirs, les microvinificacions del Celler Augustus, les xips naturals Mikso i els pates vegetals de Conca Organics.

Siguem aliats

Com podeu veure, el motor que mou cada dia el projecte d’Harcogourmet és convertir-nos en uns bons aliats perquè podeu sorprendre als vostres treballadors, col·laboradors, clients, familiars i amics amb la nostra àmplia selecció de Paneres.

 

Des de sempre, nosaltres hem cregut que gaudir a taula és un gran plaer. I volem que ho feu amb els productes de proximitat més selectes, com ja fan moltes empreses, regalant les nostres Paneres de Nadal, mostrant que segueixen confiant en nosaltres i en els nostres serveis, any rere any, a l’hora de tenir un detall.

Regalar una Panera de Nadal és un símbol de reconeixement i de gratitud. Voleu saber-ne més? Tota la informació la podeu trobar fàcilment a la nostra pàgina web:

Tria la teva Panera de Nadal

T’ajudem a sorprendre’ls.

Salut i bons aliments!

Equip d’Harcogourmet