Regala il·lusió amb els nostres Regals Gastronòmics

Voleu saber com va començar tot això? Harcogourmet neix amb la idea de revolucionar els Regals Gastronòmics, treballant amb productes de proximitat, amb la qualitat com a pal de paller i posant al centre el territori.

El Nadal és un moment especial, un moment d’agrair la feina ben feta, els resultats obtinguts, un moment de motivar. I també és un moment de celebrar, de compartir… Arriba el Nadal i ens il·lusiona compartir amb vosaltres la nostra feina a través del nostre Catàleg. Durant tot l’any busquem amb molta cura nous productes de Nadal per a les tres tipologies de Lots de Nadal amb les que treballem. El Tast Artesà, el Lot Natura i el Pack Sibarita. I, sobretot, ens enfoquem en sorprendre amb nous lots, regals de Nadal, amb més dolços de Nadal, noves creacions i nous Lots de Nadal solidaris, tot amb l’objectiu de, any rere any, ajudar-vos a sorprendre’ls.

L’important és a l’interior, però no ens oblidem de l’exterior

I, naturalment, no descuidem el packaging, ja que per nosaltres és molt important adaptar la imatge al contingut de cadascun dels lots. Tot això amb l’objectiu de que vosaltres pugueu tenir un detall amb els vostres clients o col·laboradors, per quedar bé davant un compromís familiar o per fer un regal a un amic.

Descobriu cada tipus de creació

Dins el nostre catàleg de Lots de Nadal trobareu una selecció especial de productes, des de la nostra base fins als packs pels paladars més exigents, però tots estan farcits de productes catalans, com neules tradicionals, torrons artesans, bons vins i caves, pernils i més, i tots són de proximitat, fets per artesans de la nostra terra, defensant, any rere any, la sostenibilitat i el nostre clar compromís social i econòmic amb el nostre territori.

Amb el nostre catàleg de Lots de Nadal volem apropar-vos a un producte de qualitat i volem que entri a casa vostra al Nadal per quedar-s’hi.

Si voleu comprar Lots de Nadal ho podeu fer a través de la nostra botiga:

Tria dins d’un ampli catàleg de lots

T’ajudem a sorprendre’ls.

Salut i bons aliments!

L’equip d’Harcogourmet