Redactar aquest post sempre és una bona senyal. Així doncs, significa que s’apropen les festes de Nadal i que ja hem engegat motors per oferir-vos les millors Cistelles de Nadal 2024.

Durant els últims mesos, hem treballant intensament per renovar el nostre catàleg i avui estem molt il·lusionats de presentar-vos les novetats que hem preparat per les nostres Cistelles de Nadal 2024, que, en essència, venen carregades de sorpreses i d’autèntiques delícies que segur que us faran salivar.

Un any més, novament, hem decidit unir forces amb projectes que, sens dubte, comparteixen molts dels nostres valors fonamentals: qualitat, respecte a les tradicions, sostenibilitat, i compromís amb el territori.

Ens sentim satisfets amb la feina feta i esperem que aquesta satisfacció es reflecteixi en cada Lot de Nadal que trobareu en el nostre catàleg. Desitgem que gaudiu tant com nosaltres d’aquest recorregut per les novetats d’enguany.

A continuació, us deixem un tast de cada un dels nous proveïdors que ens acompanyen aquest Nadal:

Pons, el seu ADN, la seva passió

Una família amb una llarga tradició que es remunta als anys 30. Amb un llegat transmès de generació en generació, han exportat els seus productes als cinc continents. No només oli, sinó que han recuperat també el cultiu de vinyes, produint vins que reflecteixen la riquesa del seu terrer. El compromís de Pons és preservar i millorar els seus cultius per assegurar que futures generacions puguin continuar gaudint de productes d’alta qualitat, amb sabors i aromes únics que enriqueixen l’experiència gastronòmica.

Clos Pons, Cistelles de Nadal 2024
Food and Magic

Food&Magic, la versió d’una mítica salsa

Un projecte gourmet fundat per a joves emprenedors de Barcelona amb una passió compartida: l’excel·lència culinària, on la innovació i la tradició es fusionen per delectar els amants del bon menjar.

La seva salsa Cafè de París és el resultat de meticulosos processos d’elaboració i la selecció dels millors ingredients per garantir un sabor autèntic i, sens dubte, una experiència gourmet inigualable.

Podreu trobar-la a les nostres Cistelles de Nadal 2024.

Nuveg, el que és gustós pot ser saludable

Un projecte dedicat a la producció d’aliments per a una dieta basada en plantes. Els seus productes, que no contenen ingredients d’origen animal, estan deshidratats, fet que, de manera eficaç, permet conservar-ne les propietats, ampliar-ne la caducitat i reduir l’impacte ambiental.

Les seves creacions: riques en proteïnes, fibra i micronutrients, sense additius artificials, i, especialment, dissenyades per ser fàcils de preparar. La seva missió és oferir, primer de tot, productes saborosos i respectuosos amb la salut, els animals i el medi ambient, adaptats al ritme de vida actual.

Bolonyesa vegana Nuveg
Celler de Muller

De Muller, el Vermouth seguint la fórmula tradicional

Un celler amb més de 150 anys de tradició vinícola, situat a Tarragona i al Priorat, regions reconegudes per la seva producció de vins amb caràcter únic. Elaboren vins de qualitat excepcional apreciats a nivell mundial. Des de 1851, el celler combina passió i paciència en el procés d’elaboració, considerant-lo un veritable art que requereix temps i dedicació. Aquesta llarga tradició i experiència es reflecteixen en l’excel·lència de les seves creacions, que, sens dubte, són un testimoni del compromís i l’amor per la vinicultura.

Podreu trobar el seu Vermut al nostre catàleg de Cistelles de Nadal 2024.

Eukarya, molt més que una xocolata

Lluc Crusellas, guanyador del prestigiós World Chocolate Masters, ha fet realitat el seu somni al convertir-se en el millor mestre xocolater del món. Aquest concurs és, en resum, el referent mundial en el sector de la xocolata, i la victòria d’en Lluc marca l’inici d’una carrera prometedora.

Amb la seva creació, Eukarya, ofereix molt més que una simple xocolata. Ha desenvolupat una gamma de productes amb caràcter, dissenyats per satisfer tots els gustos i moments. Cada un pensat per oferir una experiència única. En altres paraules, tant si prefereixes la xocolata amarga, suau, amb llet o dolça, Eukarya ofereix una opció per a cada paladar, mostrant la dedicació i l’excel·lència que han portat Crusellas a la cimera del món xocolater.

Eukarya
Melmelades Museu de la Confitura

Museu de la Confitura, la màgica capacitat de fer feliç

 

Un referent en el món de les confitures, melmelades i gelees, fundat per Georgina Regàs, una destacada cuinera i escriptora que va dedicar la seva vida a recuperar i divulgar la cuina tradicional catalana. Des del 2017, la direcció del museu va passar a mans de Joan i Maria Regás, i, sens dubte, han mantingut la seva essència artesanal. Actualment, el museu continua amb l’objectiu de crear productes exquisits i sorprenents, elaborats amb ingredients naturals i locals, sense conservants ni colorants, preservant tant la qualitat com la sostenibilitat.

Raventós Rosell, reservant la tradició, celebrant el demà

Fundat el 1985 per Joan Raventós Rosell i Maria Carme Vallverdú Ferrer, qui van adquirir l’Heretat Vall-Ventós a Masquefa. Començant per restaurar la masia i plantant vinyes, posteriorment van construir un celler que avui es destaca com una masia catalana. Amb profundes arrels en la tradició vitivinícola del Penedès, Joan Raventós descendeix d’un dels “Set Savis de Grècia”, i Maria Carme Vallverdú és filla d’un elaborador de cava de Sant Sadurní d’Anoia. Mentrestant, Raventós Rosell continua mantenint el seu llegat amb un equip jove que produeix vins i caves de qualitat.

Celler Raventós Rosell
Abellaires Empordanesos

Abellaires empordanesos, vivint en harmonia

Un projecte apícola situat a Garriguella, a l’Alt Empordà, dedicat a la producció, envasat i comercialització de mel. Decididament, l’any 2005, van fer una inversió en energia solar fotovoltaica, demostrant el seu compromís, un cop més, amb el medi ambient i les energies netes. Es basen en el respecte a la natura i la vida en harmonia amb l’entorn, per tal d’oferir productes artesanals i de qualitat. Abellaires Empordanesos convida, per sobre de tot, a compartir un estil de vida més natural i pausat, en sintonia amb la biodiversitat i amb la natura.

Closca, si peques, pica bé!

Seleccionen les millors collites per garantir la millor qualitat en els seus productes. A les seves instal·lacions a Maials, Lleida, realitzen processos com selecció, calibratge, torrat, fregit, salat, caramel·litzat i envasat per conservar frescor i sabor. En altres paraules, la proximitat entre les plantacions i el centre de producció permet un control directe de la qualitat, assegurant una elaboració curosa i artesana. Especialment, destaquen per la seva dedicació a la qualitat i la satisfacció dels clients, oferint fruits secs amb un sabor excepcional.

Podreu trobar-los al nostre catàleg de Cistelles de Nadal 2024.

Closca fruits secs
Salieri

Salieri, sabor mediterrani!

Casa Salieri és un projecte amb una sòlida trajectòria. Fundat el 1971 com a Patatas Miss. El 2014, van canviar el nom per Grupo Salieri, amb un enfocament basat en la modernitat i la innovació. A la llarga, el grup es va transformar en Casa Salieri, marcant una nova etapa amb un enfocament en productes de major qualitat.

Casa Salieri es distingeix per la seva meticulosa selecció de matèries primeres i un procés d’elaboració detallat. A més, el valor afegit, prové de l’experiència del seu equip professional, que manté la seva essència i personalitat única.

Vallflorida, més que pastissers

Fundada el 1983, Vallflorida va néixer amb l’objectiu d’oferir productes de pastisseria de qualitat amb un toc modern. Al llarg dels anys, l’empresa ha evolucionat cap a una pastisseria avantguardista, amb la xocolata com a element distintiu. Al mateix temps i des de l’entrada dels fills del fundador, Gerard i Lluís Costa, Vallflorida ha ampliat la seva oferta, introduint noves línies de venda tant a botiga com en xocolata gourmet.

Podreu trobar el seu Panettone de xocolata, premiat com el millor Panettone de l’Estat, dins del nostre catàleg en diferents Lots de Nadal amb Panettone.

Vallflorida

En resum

Això i molt més trobaràs al nostre catàleg de Cistelles de Nadal 2024.

T’animes a descobrir-lo?

Deixa un comentari