Compromís, territori i qualitat
Cada vegada és més popular la conscienciació entre els ciutadans sobre el consum d’alimentació sostenible, respectuosa amb la natura i que ens aporti més nutrients i beneficis per la salut.
Tres pilars que van agafats de la ma
Compromís
Oferir productes saludables dins de les seves possibilitats és la nostra meta. És per això que el nostre compromís en vers a vosaltres és clar.
Crear Lots de Nadal amb productes elaborats utilitzant ingredients naturals i de manera artesanal.
Escollim els millors productes de la terra per a que agradi la seva imatge però encara més el que contenen.
Territori
Els Lots de Nadal Harcogourmet són el resultat d’un viatge gastronòmic arreu del nostre territori.
I, de manera quasi bé automàtica, s’uneix amb el terme qualitat, ja que un producte de proximitat gairebé sempre és sinònim de qualitat.
Qualitat
Amb el propòsit de defensar la gastronomia sostenible i de qualitat apostem cada cop més per aquells productes tractats de manera orgànica, sense adobs químics que ens puguin deixar residu.
Són dues paraules molt unides les de qualitat i sostenibilitat, seguint els nostres propis criteris, el producte sostenible és un producte de qualitat.
Però… Perquè escollir l’alimentació sostenible?
La certificació ecològica garanteix que els productes han estat elaborats de manera orgànica, sense adobs ni pesticides químics i controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització, assegurant-ne la màxima qualitat.
Heu de saber que el procés d’elaboració d’un aliment ecològic es produeix de manera artesanal i únicament en la seva temporada.
Vol dir, per tant, que no n’altera els cicles naturals.
També contribueix al desenvolupament on es produeixen donant suport al consum responsable i de desenvolupament social.
Que vol dir tot això? Que el seu sabor és el de tota la vida, ja que no conté cap element que hagi pogut modificar les seves propietats.
Com reconec que un producte és ecològic?
A Catalunya comptem amb dos distintius comunitaris que ofereixen una identitat visual coherent dels productes ecològics i en facilita la seva identificació als consumidors.
Són el CCPAE, el Consell Català de Producció Agrícola Ecològica i l’Eurofulla, que permet identificar l’origen i la qualitat dels aliments ecològics a tota Europa.
En resum
Cada vegada hi ha més conscienciació entre la població sobre el consum de productes sostenibles, respectuosos amb la natura i que, per tant, ens aportin més nutrients i beneficis per la salut.
I tu, ja has començat?