Des d’Harcogourmet sempre hem defensat la proximitat. Això es veu clarament reflectit en els nostres Lots de Nadal, ja que tots estan formats exclusivament amb productes catalans.

Si més no, el nostre compromís amb Catalunya va més enllà. No és, per tant, només en l’àmbit empresarial, sinó també en el nostre àmbit personal. Al cap i a la fi, la nostra empresa és un reflex de les persones que la formem. I aquestes persones, nosaltres, estimem la nostra terra i la cuidem. És per això que defensem la sostenibilitat, com també el creixement de les empreses catalanes. És per això que defensem els nostres valors en tots els aspectes.

Creem una xarxa d’empreses catalanes

Creiem fermament en la importància de crear aliances amb empreses que tenen una mateixa visió i uns mateixos objectius, que fan les coses amb mètodes semblants… La idea, al cap i a la fi, és crear una xarxa formada pels mateixos valors.

És per aquest motiu que des de fa ja un temps, hem entrat a formar part del web de Consum Estratègic, que promou empreses de Catalunya, comptant amb un directori on podeu trobar empreses de subministraments i serveis, ja sigui telefonia, llum, gas, assegurances, bancs, benzina, supermercats…  El que ens ofereix és, doncs, la informació necessària perquè cada persona pugui triar el que més s’ajusti a les seves necessitats, tenint en compte aspectes com el respecte al medi ambient i la responsabilitat social, l’economia circular, el cooperativisme, l’adopció de tecnologia 4.0, i el respecte i promoció de la llengua catalana.

Per tant, el que fa Consum Estratègic, i el que intentem fer entre tots plegats, és potenciar la creació d’una estructura econòmica que, a través del comerç, sigui pròspera, fent, a la vegada, un consum responsable.

Consum responsable

Les nostres aliades

Fibracat

Res del que fem seria possible si, en l’àmbit de telecomunicacions, no comptéssim amb Fibracat, un projecte innovador que va néixer a Manresa l’any 2012. Sí, exacte, com Harcogourmet. Fibracat va ser el resultat de la culminació de l’èxit d’Altecom, una empresa amb 15 anys al darrere i actualment un dels líders nacionals en solucions tecnològiques i de connectivitat B2B. I amb Fibracat compartim, a part de l’any i la ciutat on han nascut els nostres projectes i del fet d’anar creixent cada cop més ràpid, els mateixos valors de compromís cap a Catalunya, cap a la seva gent, la cultura, els valors de diàleg, d’acollida, de democràcia… Tots concebem Catalunya com a terra enèrgica i emprenedora, on la cultura, l’art i les lletres són una clara aposta com a motor de progrés.

És lògic que pensin així, ja que han sorgit del cor de Catalunya. Es nota que estimen el nostre territori, ja que ells treballen des de Catalunya, en català i pels catalans. És a dir, amb més proximitat que cap altra companyia. Cada cop tenen més botigues i aviat arribaran a cada racó de la nostra terra, doncs és el seu objectiu. Com ells diuen, competeixen amb gegants, però no tenen por de mirar-los als ulls i oferir-nos solucions a l’alçada. Ells sols s’obren camí, com uns revolucionaris, amb l’ambició d’arribar a ser l’operador líder.

D’altra banda, també compartim amb Fibracat el fet de proporcionar confiança, de donar raons per creure en ells. Hi són cada cop que pugui sorgir un dubte o un problema, per donar una resposta àgil adequada. Estan compromesos a complir amb la seva paraula i complir amb les seves obligacions. És a dir, estar connectats sigui on sigui, amb totes les garanties i avantatges.

Nosaltres ja ens vam unir a ells en aquest viatge per créixer junts. I tu, t’hi apuntes?

Mussap

I, passi el que passi, podem estar tranquils, perquè la companyia d’assegurances Mussap, nascuda a Barcelona l’any 1932, ens cobreix les espatlles, ja que s’encarreguen de donar-nos la cobertura necessària perquè nosaltres seguim fent el que fem.

Les seves prioritats són oferir el millor servei de qualitat, donant respostes a les necessitats canviants de la societat,  i mostrar transparència en la seva gestió. I saben que, per això, han de tenir una bona comunicació amb els seus clients, basada en els principis de claredat, veracitat i eficiència. Tot l’equip que hi ha darrere la mútua està compromès amb aquesta filosofia de treball, i ho mostra en el seu dia a dia.

D’altra banda, un dels altres seus compromisos és la responsabilitat social corporativa, i per això formen part d’iniciatives socials que persegueixen el bé comú.

Hola Luz

Amb qui també compartim valors és amb Hola Luz, ja que entre tots defensem i perseguim la sostenibilitat. Tampoc seríem res si ells no ens proporcionessin electricitat,  també amb tarifes úniques, ja que s’adapten a cada tipus de negoci i a les necessitats de cada persona.

Gràcies a ells ens hem adonat que sempre hi ha una altra manera de veure les coses, i hem après a optimitzar l’ús de l’energia per contribuir a millorar el món a la vegada que estalviem, ja que ells ens proporcionen electricitat d’origen 100% renovable, produïda mitjançant recursos naturals inesgotables, com són l’energia eòlica, hidràulica, solar, biomassa i biogàs. I defensen un model basat en l’autoconsum, ja que volen que qualsevol consumidor pugui generar la seva pròpia energia a través de plaques fotovoltaiques, molins eòlics, etc.

Igual que la resta de les nostres aliades, Hola Luz també es basa en la relació de confiança amb els clients. Entre tots, construïm l’elèctrica del futur. Sumem-nos a l’energia verda!

Caixa Guissona

Nosaltres vam decidir establir-nos a Caixa Guissona, una institució financera diferent, que va néixer  l’any 1963 i que es basa en uns valors corporatius molt clars: oferir la millor qualitat del servei i mantenir els principis de responsabilitat social i una innovació constant. Actualment compta amb oficines a Guissona, Barcelona, Lleida i Reus, i a totes tothom hi és benvingut, ja que ells realment saben escoltar què necessita cada persona i cada empresa, i estan compromesos a oferir les millors condicions per fer que la vida dels seus clients, siguin d’on siguin i treballin on treballin, sigui més fàcil, fomentant el desenvolupament i el progrés de cada un d’ells i de la comunitat.

Consum estratègic

Així que, ja veieu, és molt senzill fer el canvi gràcies a empreses que ho posen fàcil des del primer moment. No ho dubteu. Busqueu les vostres aliades per fer un consum estratègic.

Moltes gràcies!

L’equip d’Harcogourmet