Hola de nou, amics! Tot i estar vivint uns moments incerts, tornem amb més força que mai. Perquè les situacions difícils s’han d’afrontar amb energia. L’energia que representa a Harcogourmet. I la que representa també als nostres productors, que han seguit treballant, posant la màxima dedicació a les seves creacions, i aconseguint un reconeixement als Great Taste Awards més que merescut.

Ahir van sortir a la llum els resultats. No són els Oscar, ho sabem, però a nosaltres ens fan més il·lusió. Són premis a la qualitat, i a tot el que hi ha darrere d’aquesta. Hores de treball, creativitat, dedicació, i, sobretot, passió per la feina ben feta.  

Un cop més, alguns dels nostres companys en aquest viatge gastronòmic s’han guanyat la seva estrella. Tot i que a nosaltres i, pel que veiem, a molta gent, ja ens tenen guanyats. Per això trobareu els seus productes al nostre Catàleg de Lots de Nadal 2020.

Torrons i mel Alemany

Sembla que no es conformin mai, ja que sempre estan innovant, fent combinacions de sabors increïbles que sorprenen a simple vista i encara més quan les tastes. Però amb la tradició que els acompanya des de l’any 1879. Una gran trajectòria que els converteix en el que són avui en dia. Com diuen ells: “De la nostra mel, els nostres torrons”. Doncs bé, companys, de la vostra mel, les nostres delícies.

Aquest any, un altre cop, s’han emportat unes quantes estrelles amb els seus productes. Als nostres Lots de Nadal hi trobareu la Mel de taronger, que s’ha emportat una estrella, i el torró de crema cremada, que n’ha guanyat dues.

Great Taste Awards, Torrons Alemany, Premis

Carquinyolis Escalfet

A vosaltres també us agradaven els carquinyolis quan éreu petits? Escalfet ens fa tornar a la infància. Una època en la qual ens dedicàvem a somniar, a creure que qualsevol cosa era possible. Mai hauríem de deixar de creure-ho. I ells ens ho demostren. Ja ens tenien el cor robat amb els carquinyolis clàssics, que s’han emportat una estrella aquest any, però qui sap dir-li que no a la xocolata? Està clar que els Great Taste Awards no, perquè els hi ha dit un clar “sí” amb dues estrelles.

Tant si sou uns bojos pel cacau, o si, al contrari, pertanyeu a aquell petit percentatge de persones a qui no els hi agrada en absolut, tenim uns carquinyolis Escalfet per vosaltres a les nostres cistelles de Nadal.

Lots de Nadal Harcogourmet Escalfet Carquinyolis

Bombons Cudié

A Cudié fa temps que van reinventar la idea de bombó, però cada cop van més enllà. Heu provat algun cop a posar una mica de sal a la xocolata? Pot semblar estrany, però potencia el sabor! Així que, si no ho heu provat encara, els nostres companys de Cudié ens porten les seves catànies amb sal de l’Himàlaia, que s’han endut dues estrelles.

I van acumulant premis… Tenim les catànies de crema catalana, amb una estrella, i les tradicionals, amb dues.

Les podeu provar totes, però ja us avisem que és difícil decidir-se per només una! Ja diuen que, per gustos, colors. I, sincerament, pel que fa a color, també saben molt bé el que es fan.

Great Taste Awards, Catànies Cudié, Premis

Innovem les tradicions

Volem donar l’enhorabona a tots els guardonats, i reconèixer el seu mèrit. Enhorabona per haver guanyat els Great Taste Awards. I gràcies per tenir-nos guanyats a nosaltres des de fa tant temps.

Seguim valorant les tradicions. Seguim innovant. Seguim esforçant-nos més que mai. Amb vosaltres al costat és molt fàcil.

Salut i bons aliments!