S’apropa la temporada de festes, i com cada any, estem emocionats de presentar les últimes incorporacions al nostre catàleg Lots de Nadal 2023.

Hem treballat intensament per millorar la nostra proposta i oferir-vos una selecció més àmplia i diversa de productes que segur us faran somriure.

 

Catàleg Lots de Nadal

Creixement Sostenible: Els nous productors

Un dels punts destacats d’aquest any és la incorporació de nous productors que comparteixen la nostra passió per la qualitat, la sostenibilitat i la innovació.

Cada un d’ells aporta una història única, més enllà dels seus productes excepcionals que no podeu deixar de conèixer.

Aquí teniu una ullada a aquests nous col·laboradors que formen part del catàleg Cistelles de Nadal 2023:

Els nous productors

 

Quevall: Passió per la naturalesa

Primer de tot us  presentem l’Isaac i la Pilar, que decididament, van deixar les seves carreres en el sector financer i la salut pública per dedicar-se a la producció de licors de paisatge 100% naturals i artesans.

Aquest any al catàleg hi trobareu el seu licor de llimona, elaborat amb llimones de proximitat, captura l’essència de la natura i les terres de Girona. Com a resultat obtenim un producte 100% natural, sense essències, aromes ni colorants, oferint-vos per tant una experiència única i autèntica.

Licor de limona català

 

Aran Codina: La cuina de muntanya des de 1963

El 1963, els seus avis, Rafael i Montserrat, van obrir una taverna al poble d’Arties, a la Vall d’Aran. Des de llavors, van començar a cuinar plats de muntanya a base de productes naturals presents a l’entorn. Avui ells en recullen el testimoni, elaborant aquestes mateixes receptes de la cuina aranesa transmeses per la seva família durant anys i compartint l’amor per les tradicions.

Descobriu les seves tradicionals coquetes al nostre catàleg Lots de Nadal 2023.

Aran Codina, productes de la cuina de muntanya artesans

 

Casa Cacao: Xocolateria de Prestigi

Comencem una emocionant col·laboració amb Casa Cacao, la xocolateria del Celler de Can Roca.

Els seus productes són veritables obres d’art pel paladar.

La rajola de xocolata amb DO Bejucos, la crema de xocolata Rocacao i, especialment la col·lecció de bombons són, sens subte, testimonis de la seva excel·lència en el món del cacao.

Xocolata de Celler Can Roca, proximitat i qualitat

 

Väcka: El sabor vegà que enamora

Amb una missió clara de fomentar una alimentació basada en aliments plant based, l’Ana, juntament amb el Maxime van crear Väcka. Aquest any, incorporem el seu “formatge” vegà, elaborat amb crema d’anacards.

En altres paraules, aquest producte fermentat, ecològic i sense pasteuritzar no només satisfarà els paladars més exigents, sinó que, més enllà, també us farà sentir bé pel vostre compromís amb l’entorn. És un pas més cap a una dieta respectuosa.

Formatge vegà, lots de nadal vegans

 

Casabella Natura: De la terra a la taula

Les germanes Àngels i Rosa van fundar Casabella Natura el 2008 amb un compromís profund en la qualitat i la sostenibilitat. Planten, recol·lecten, envasen i etiqueten els seus productes, assegurant que arribin al consumidor amb la màxima frescor i sabor.

Com a resultat, les seves galetes de ceps i la civada en conserva són un testimoni de la seva passió per oferir productes naturals i de qualitat que trobareu al nostre catàleg Lots de Nadal 2023.

Lots de Nadal Naturals, Galetes de ceps

 

Veggie Karma: Sabors amb consciència

Veggie Karma, nascut el 2018, ens porta al nostre catàleg una alternativa saludable i deliciosa al formatge amb el seu semi-curat vegetal a les fines herbes.

Sens dubte, el seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social ens guia cap a un futur millor.

Formatge semi-curat de proximitat

 

Botanic&Fruits: De l’artesania a l’excel·lència

Des del 2008, Botanic&Fruits ha estat pioner en la creació de packs monodosis amb fruites deshidratades i botànics per aromatitzar gintònics.

La seva gamma de productes s’està ampliat constantment, i mentrestant, al nostre catàleg Cistelles de Nadal 2023 us presentem els seu risotto i els Xokis; taronja deshidratada amb xocolata.

Descobriu la fusió d’aromes i sabors que només ells poden oferir.

Productes artesans catalans

 

 

Totebag Orgànica: Marcant la diferència

Per promoure el comerç de proximitat, hem incorporat al catàleg de Lots de Nadal 2023 una totebag orgànica i serigrafiada amb un disseny creat per la il·lustradora Emma Schmid.

Després de tot, aquesta totebag no només és pràctica, sinó que també portarà una dosi d’alegria i bon humor a la vostra vida amb l’art de l’Emma Schmid, una il·lustradora que ha viatjat pel món i que després de tot, ha tornat a Barcelona, la seva ciutat d’origen, per compartir la seva passió a través de creacions úniques.

Totebag Organica Emma Schmid

Recapitulant, que trobareu dins del catàleg de Cistelles de Nadal 2023.

 

Estem emocionats d’oferir una gamma de productes cada cop més àmplia i diversa al nostre catàleg Lots de Nadal 2023. Seguiu l’enllaç per conèixer alguns dels productors que fa anys que ens acompanyen.

Les incorporacions d’aquests nous productors no només enriqueixen el nostre catàleg sinó que també reflecteixen els nostres valors de sostenibilitat i qualitat.

Us convidem a explorar totes aquestes delícies i descobrir els nostres regals gastronòmics per crear moments especials aquestes festes.

Deixa un comentari