Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre Catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

TORRÓ ARTESÀ ALEMANY

Una cocció lenta, fruita seca de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part d’un secret que dóna un gust particular al torró. Un bàsic dels nostres lots de Nadal.

CATÀNIES CUDIÉ

Ametlla marcona, d’origen Mediterrani. Praliné blanc, el gran secret de la família. I una llarga tradició familiar iniciada al 1940. Amb aquests tres components, què pot sortir malament? I és per això que són un bàsic als nostres Lots de Nadal.

GALETES FARNERS

Santa Coloma de Farners, 1949. Ingredients naturals, productes de proximitat i una recepta artesanal per elaborar galetes de gran qualitat, per petits i grans, amb el gust de tota la vida!

LLONGANISSA CASA RIERA ORDEIX

Vic, 1852. La seva obsessió per la qualitat, els millors ingredients i l’assecatge natural, fan de les seva llonganissa un producte excepcional que traspassa fronteres arribant a les glamuroses Galeries Lafayette de París.

SOBRASSADA CAL ROVIRA

Estima de l’entorn, benestar animal, el gust de sempre i amb una família al capdavant “Tancant cercles”, una expressió que indica una manera de fer d’acord amb la forma artesanal de producció. La sobrassada del Sagàs de Pla de Palau ara als teus Lots de Nadal.

FUET DE MERCAT OBRADORS

Puig-Reig, 1927. La seva filosofia: adaptació i essència. Amb la proximitat, tradició i el compromís al pal de paller. Tradició en l'elaboració dels productes, l'arrel a la nostra terra i compromís amb la feina ben feta. El fuet de mercat a les teves Cistelles de Nadal amb embotits.

Open this in UX Builder to add and edit content

VINAGRE DE TOTA LA VIDA

Mollerussa, 1908. 5 generacions i una premissa “D’un bon vi en surt un bon vinagre”. Aquest antioxidant ens aporta molt de gust i poques calories, què més podem demanar? Trobaràs els vinagres Badia als lots de Nadal tradicions i a les paneres de Nadal ecològiques.

VINAGRE FORVM

A 3 km. del Mar Mediterrani trobem el Celler Avgvstvs, un celler que aposta pels vins i vinagres ecològics, buscant sempre l’excel•lència en el producte que ha fet que xefs de tot el món reconeguin la seva qualitat i versatilitat.

IMPERIAL DE GRAMONA

9,58 punts a la Guia de Vins de Catalunya, dins de Els Millors. Criança en rima de més de 60 mesos. Tal com diuen ells...“Un món més verd és possible, tot i que curar el maltractament al que la terra està sotmesa no és fàcil. El canvi està arribant, poc a poc i per zones, però és encoratjador.”

Segueix llegint a bloc

FINCA COMABARRA

Un vi de finca, de producció limitada, d’un celler d’autor, el Tomàs Cusiné que elabora amb alts estàndards qualitatius i sota paràmetres ecològics. Vinya a més de 700 m., verema manual, selecció gra a gra i criança de 14 mesos.

BERNAT OLLER

1000 anys d’història, a l’entorn del castell medieval enmig de les muntanyes de Montserrat. Un celler amb el certificat Carbon Footprint, sent el tercer celler de tot el món en les emissions més baixes de carboni. Recentment han obtingut el Premi Vinari al Millor Projecte Enoturístic 2020, per molts anys companys!

Segueix llegint a bloc

PICADES I CONSERVES CUICK

Bases de cuina naturals amb els millors ingredients frescs de proveïdors de proximitat. Un projecte apassionant, ple d’il·lusió, convicció i amor per la cultura gastronòmica i amb la Sostenibilitat com a pal de paller.

MONGETA DEL GANXET ESTANY

Conreada al Bages i als Vallesos, d'excel·lent qualitat i de sabor molt gustós. A Conserves l’Estany treballen amb “compromís amb l'entorn i la valoració de la feina dels pagesos de zones properes”. Trobaràs les seves conserves als Lots de Nadal més tradicionals.

CREMA DE FORMATGE AMB TÒFONA

Crema de formatge semi curat amb tòfona. Sense aromes artificials. Noir et blanc és estiu i és hivern. És negre i és blanc. És respecte a la natura i és amor a la família. Darrera de Noir et blanc està la Clara, el Josep Maria i l’olfacte de la Timy i els seus dos cadells.

OLIVES PERELLÓ 1898

Del Mercat del Ninot al teu lot de Nadal. Es defineixen com a botiguers però també són productors amb mètodes tradicionals d’elaboració que els han convertit en un dels bacallaners més reconeguts de Barcelona. Els trobaràs als nostres lots de Nadal més gourmets.

VERMUT LA MADRE

Amics, família, una bona conversa, riures... Tapes, olives, unes braves... i vermut. No és una moda, aquest és el seu ADN. Un potent aroma llaminer amb una entrada suau i sedosa i amb un final de boca àcid i agradable. Gaudeix-lo amb bona companyia.

Open this in UX Builder to add and edit content