Flexibilitat i adaptació per uns Regals d’empresa a mida

Posem tota la nostra dedicació per dissenyar i crear els Regals d’empresa personalitzats. Des de sempre, ens mou poder oferir-vos exactament el que esteu buscant. Ens adaptem a les necessitats i gustos de tothom. Des de l’inici d’Harcogourmet, hem anat incorporant productes i novetats per poder farcir-los, i així hem anat aprenent i creixent.

Treballem amb esforç i passió fins a l’últim detall, integrant sabor i imatge per portar-vos la perfecció. La millor opció a l’hora de sorprendre els vostres clients, treballadors, socis…
Aviat ja arriben les festes! Necessites regals d’empresa personalitzats? Com cada persona és un món, totes les empreses tenen la seva forma de fer i totes les relacions de feina són diferents, ens adaptem i ajustem la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, però també ens agrada sorprendre-us a vosaltres amb les regals d’empresa a mida.

Flexibilitat i adaptació per uns Regals d’empresa a mida


Regals d’empresa personalitzats? A nosaltres ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear-los. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cadascú.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltresa l’hora de crear els vostres regals d’empresa originals!

  De totes maneres, si no teniu clar com voleu el vostre lot, feu un cop d’ull a les nostres diferents gammes o a les recomanacions de proximitat, i deixeu-vos portar per cada producte.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres a l’hora de crear els vostres regals d’empresa originals! De totes maneres, si no teniu clar com voleu el vostre lot, feu un cop d’ull a les nostres diferents gammes o a les recomanacions de proximitat, i deixeu-vos portar per cada producte.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat