Proper.cat és un cercador on hi podeu trobar tot el producte de proximitat del Bages, ja que és on neix aquesta iniciativa. I també té un directori digital amb més de 120 adreces registrades.

Hi podreu trobar també alguns dels nostres productors, com per exemple Oller del Mas, Cal Rovira, Migjorn, Obradors, Abadal, Exhibis… Per tant és també una bona manera de crear una xarxa entre tots nosaltres.

Iniciatives i connexions dinàmiques

Ens agrada que Proper sigui una iniciativa jove i dinàmica, com Harcogourmet. Per aquest motiu creiem que és necessari formar-ne part.

El seu objectiu és facilitar la connexió entre els productors locals, així com pagesos, ramaders i elaboradors de producte i km 0, i les persones interessades a conèixer l’origen dels aliments que volen consumir.

D’altra banda, també hi consten les botigues on es poden trobar aquests productes del Bages, els restaurants on degustar-los, i associacions relacionades amb el sector, com per exemple el cas de les cooperatives de consum.

Cercador productes de proximitat

 

Creem una xarxa de proximitat

Aquest directori serveix per informar tant al consumidor, que vol saber on trobar productes de proximitat, com a professionals del sector agroalimentari. A tots, i especialment als que estiguin en la cerca de nous proveïdors o nous productes. Però també és una bona eina pels turistes. Per què? Doncs perquè aquells que visitin el nostre territori i vulguin descobrir la gastronomia catalana, ho podran fer amb total facilitat. Si més no, és una bona idea el fet de poder completar una ruta turística amb una visita a un celler, per exemple.

Anem més enllà

Ara per ara, la majoria del directori està compost per projectes de la comarca del Bages. Però Proper té la visió d’anar creixent, d’anar incorporant progressivament la resta de comarques veïnes, i així ampliar la seva xarxa fins a arribar a abastar tot Catalunya. Per tant, si esteu interessats a saber més sobre aquest cercador, no dubteu a posar-vos en contacte amb ells.

L’Equip d’Harcogourmet