I com si es tractés d’una sèrie, tornem amb novetats, les quals us anirem informant durant les setmanes vinents. Nous productes als nostres Regals d’empresa i també canvis al nostre web! Us fem unes primeres pinzellades…

Ja ho diuen, ens hem de renovar per seguir avançant. Però nosaltres ho fem sempre sense perdre l’essència de com vam començar aquest projecte. Un projecte que ha anat creixent dia a dia gràcies a les persones que el fan possible.

Nous productors

Ens agrada descobrir nous sabors i noves sensacions, i per això aquest Nadal us animem a conèixer nous productors amb els quals tenim el plaer de treballar.

Cellers Underground

Richard Sanz i Joan Soler vinifiquen, cada any, en un total de 12 Denominacions d’Origen. En algunes, amb celler propi. En d’altres, seguint un camí de creixement compartit amb cellers amics. I, en alguns d’aquests casos, sorgeixen possibilitats de vins que no serien possibles en un altre lloc. Nosaltres tenim el plaer de portar-vos el vi Pura Vida, de la DO Costers del Segre.

Sun & Fruits

Es tracta d’unes melmelades i uns patés vegetals d’autor, ja que el xef Sergi de Meià ha col·laborat amb ells a l’hora de crear-ne les receptes. Ens van captivar des del primer moment pel fet que siguin tan naturals i s’elaborin de forma artesana, el que els hi aporta una qualitat exquisida.

Estany

A Estany fa 27 anys que es dediquen als llegums, cargols i bolets de proximitat, apostant pel valor de la nostra terra. Ens ofereixen productes saludables, elaborats artesanalment. Com a novetats, als nostres lots de Nadal podreu trobar el seu pèsol negre del Berguedà, un llegum fi i suau que el converteix en l’ingredient ideal per a guisats, amanides, arrosos…

Cervesa Balate

Balate neix l’any 2014 amb l’objectiu d’elaborar una cervesa artesana autèntica i potenciar les seves característiques gastronòmiques, convertint-la en ideal pel maridatge, ja que quan ells elaboren una nova recepta, ho fan pensant en un plat en concret. Per tant, es mouen per la passió pels sabors a l’hora de compondre una nova història en forma de cervesa.

Cervesa artesana, novetats, nous productors

Servint cervesa – Fotografia de Balate

Els de sempre

Però no seríem nosaltres si no continuéssim teixint aliances amb molts dels productors que van decidir començar a fer camí amb nosaltres quan Harcogourmet feia els seus primers passos. Ells també ens porten, cada any, nous productes catalans amb els quals us volem ajudar a fer les millors Cistelles de Nadal.

El nostre compromís

Com ja sabeu, ens agrada comprometre’ns, crear lligams no només de proximitat. Per aquest motiu, com una de les novetats en aquesta nova etapa, podreu fer, per primer cop, una pre-order a l’hora de comprar lots de Nadal. I, per premiar aquesta fidelitat, gaudireu d’un descompte. Avanceu-vos al Nadal!

Novetats al catàleg: benvingut, Lot Natura

Parlant d’avançar, a Harcogourmet creiem que, amb totes les intoleràncies i amb tota la diversitat de gustos i opinions que hi ha avui en dia, nosaltres hem de saber adaptar-nos i trobar una manera en la qual tots puguem gaudir de la gastronomia sense estar-nos de res. Per tant, aquest any estrenem nova gamma dins els nostres Regals gastronòmics: el lot Natura. Tindrem un lot de Nadal vegà i un lot de Nadal ecològic, amb productes sorprenents.

Nova imatge

Com hem dit, també trobareu alguns canvis al web, ja que volem descobrir-vos la nostra imatge més fresca, més autèntica i real.

A tots els que heu estat amb nosaltres des del principi, i als que ens heu conegut més endavant però amb els que ja podem comptar, els que seguiu aquí, any rere any, ajudant-nos a nosaltres a seguir avançant, moltes gràcies!

Tornem amb més ritme! Ens acompanyes?

L’Equip d’Harcogourmet

Regals de Nadal gourmet, novetats, nous productors

El sol entre els arbres – Fotografia de Noir et Blanc