Diuen que cada persona és un món. I és cert. Per això a Harcogourmet som persones conscienciades amb les diferents necessitats que té cada persona. I per això ens emociona la tasca humana que han portat a terme els nostres companys d’Expomon. Que què han fet? Doncs han organitzat un torneig de pàdel amb un objectiu solidari. Quin? Aconseguir diners per comprar una cadira de rodes per jugar a pàdel adaptat al Club Esportiu Pàdel Adaptat.

expomon padel adaptat

 

Noves categories de pàdel adaptat

I, a part d’això, també han introduït una nova categoria al torneig: el pàdel inclusiu, on es juga amb cadira de rodes i, a la vegada, de peu, perquè les persones amb una capacitat diferent es sentin igual que els del seu voltant. Perquè puguin sentir que tenen les mateixes oportunitats.

És necessari que cada cop més gent s’adoni que les diferències ens fan únics. I que, allà on alguns veuen una dificultat, altres preferim veure-hi un repte. I a Harcogourmet en sabem de reptes. Ens hem hagut d’adaptar a moltes situacions difícils, tant en l’àmbit professional com personal, i sempre les hem encarat amb un somriure. El somriure que no volem que es perdi. Per això hem volgut participar, naturalment, en aquesta iniciativa.

Padel adaptat, esports adaptats

 

Compromesos amb el pàdel adaptat, l’esport i els somriures

Per sort, cada cop més persones també aposten per mantenir viu el somriure de tots, com ho fan els nostres companys d’Expomon. Amb aquesta cadira de rodes creada expressament per a jugar a pàdel adaptat i perquè qualsevol pugui gaudir del pàdel, han demostrat estar compromesos amb aquest esport i amb les persones que l’estimen i no volen renunciar a ell.

Ningú hauria d’haver de renunciar a alguna cosa que l’apassiona pel simple fet que suposi un repte. Al contrari, això ens ha de donar força per lluitar-ho amb més ganes.

Des d’Harcogourmet volem felicitar a Expomon per la seva tasca i a totes les persones que lluiten cada dia per la inclusió. Seguim lluitant per fer-ho una realitat.

Padel adaptat, esports adaptats

 

Moltes gràcies a tots!

L’Equip d’Harcogourmet