El costum de regalar un lot de Nadal

Potser us sorprèn, o potser no, però després o dins d’un període de crisi, hi ha algunes empreses que opten retallar pressupost d’alguna banda. Com? Doncs deixant de regalar als seus treballadors un lot de Nadal. Però, per sort, alguns preferim mantenir viu l’esperit d’aquestes festes i la il·lusió de fer i de rebre un regal. El fet de regalar un lot de Nadal és una tradició molt bonica que no hem de permetre que es perdi. I a Harcogourmet ens encanten les tradicions que segueixen despertant somriures.

La llei està de part nostra

Així ho creu també l’Audiència Nacional, que a través de la seva sentència 113/2017, va resoldre que condicionar l’acte de regalar el lot de Nadal al fet que les condicions econòmiques ho permetin, sense concretar aquestes condicions, és un pacte nul. Suposo que us preguntareu per què. Doncs per estar subjecte a l’exclusiva voluntat de l’empresa. I per tant, declarava el dret dels treballadors a seguir rebent el seu lot de Nadal.

De la mateixa manera, el Tribunal Suprem, a través de la seva sentència 313/2016, va establir que una empresa que es fusiona amb una altra no pot deixar de regalar el lot de Nadal que es lliurava per l’anterior entitat tots els anys.

És a dir, que la llei està de part nostra.

Seguim sent els vostres aliats

Pel que veiem, seguirem gaudint de ser els vostres millors aliats per sorprendre als vostres durant l’època de Nadal amb els nostres Lots de Nadal. Entre tots, no permetem que es perdi mai el bon costum de regalar un obsequi per agrair als treballadors tota la feina ben feta, el temps, l’esforç, la dedicació i els bons resultats obtinguts.

T’ajudem a sorprendre’ls?

Salut i bons aliments!

L’equip d’Harcogourmet