Submergeix-te en el vídeo i deixa’t transportar pel seu so cap als records de la infància

Torna a recordar una altra època… Una època per gaudir del temps lliure passant més estones amb els amics i amb la família. Una època, al cap i a la fi, per descansar i carregar piles. I també per viure aventures. Recordes posar els peus al mar com si cada cop fos el primer? Lo millor, per descomptat, era sorprendre’t amb cada nova onada. O potser era deixar de nedar prop de la costa per submergir-te mar endins?

Eres de platja o de piscina?

Encara que et sembli que queda molt lluny ara mateix, recorda llençar-te de cap a la piscina per primera vegada. O de peus. O en bomba. O, si no, el que era recórrer un poble costaner desconegut. I també podries tornar a distreure’t amb el cant dels ocells mentre llegeixes La història interminable, L’illa del tresor o et dediques a buscar a Wally o a intercanviar cromos tombat a la gespa.

Si més no, descobrir nous llocs a la platja també era com trobar un tresor, quasi tan important com el gelat del xiringuito. Tot i que el veritable tresor era anar tot el dia amb poca roba i poques preocupacions, perquè “¿A quién le importa?

L’estiu de la Generació X

Recorda, com si fos ara, la música i els balls. Aquella cançó que et transportarà a un instant de calidesa, llibertat i eternitat. Segur que tu també vas enamorar-te de la moda juvenil i vas anar a “La escuela de calor“. Segur que tampoc sabies decidir-te entre si preferies a E.T. o a Alf. I, indiscutiblement, vas desitjar tornar al futur, viatjar a “El lago azul” i viure aventures amb els Goonies i els Cazafantasmas.

Inspira de nou l’aire fresc mentre et venen a la ment records de la infància, com la intensitat de les postes de sol. O com la màgia de demanar desitjos a les estrelles després de sobretaules interminables rodejat dels teus.

Així que ja saps què toca ara. Reviu els somnis que creixien a poc a poc però amb fermesa. I les ales que també creixen per arribar allà on vulguis. Al final, el més autèntic son els somriures sincers i els riures incontrolables. Aquells que en realitat no vols controlar. I el millor de tot és trobar la felicitat sota una petxina a la platja.

Troba la felicitat.

Des d’Harcogourmet us desitgem que passeu un estiu fantàstic!

Moltes gràcies i ens veiem aviat!

L’Equip d’Harcogourmet

Un comentari en “L’estiu de la teva vida | 1975-1985

Els comentaris estan tancats.