Submergeix-te en el vídeo i transporta’t a l’estiu de la teva infància

Al final, la infància i l’estiu són dels records més bonics que podem tenir. Així doncs, torna a uns mesos de descans i canvis per poder gaudir del temps lliure, per passar més estones úniques amb els teus. Estones, senzillament, plenes d’aventures, com posar els peus al mar per primer cop i sorprendre’t amb cada onada mentre nedes prop de la costa.

Torna a nedar, a jugar, a somriure

Ara llença’t de ple als teus records d’infància com quan et llençaves a la piscina. Així com recórrer el poble dels avis amb la bici i els amics. Pot semblar llunyà, si més no, si et concentres, segur que encara pots escoltar el cant dels ocells mentre llegies les aventures d’en Teo. De totes formes, potser preferies saltar jugant a la corda i per atrapar el frisbee.

Hi havia moments on no faltaven la música i els balls… Aquelles cançons de Grease, QueenFlashdance que sempre et transportaran a un instant més càlid, un instant on la llibertat semblava eterna.

Transporta’t a la platja, al cine, a les nits d’estiu…

Tanca els ulls i intenta olorar el mar. Era màgic descobrir nous llocs a la platja on poder gaudir dels raigs de sol sobre la pell. Ho era també el fet d’anar tot el dia amb poca roba i poques preocupacions, apart d’haver d’esperar per veure La abeja Maya.

Sincerament, l’experiència d’anar al cine era tan autèntica… Era tan bonic emocionar-te veient King Kong, passar por amb Tiburón i somiar amb Star wars. I després gaudir de les postes de sol més intenses mentre tornaves a casa per sopar. Recordes, veritat, aquelles sobretaules interminables amb família i amics? Amb amics de la infància. És a dir, amics per tota la vida, amb els que ballaves a les festes majors amb l’Orquestra Plateria.

Així que no oblidis els somnis que van creixent a poc a poc però amb fermesa, com les ales per arribar lluny. I com els somriures sincers i els riures incontrolables que en realitat no vols controlar. Descobrir que la felicitat s’amaga sota una petxina de la platja.

Redescobreix la felicitat.

Des d’Harcogourmet us desitgem que passeu un estiu fantàstic!

Moltes gràcies i ens veiem aviat!

L’Equip d’Harcogourmet