Deixa’t portar per la música del vídeo i, per uns instants, torna a ballar la cançó de l’estiu de la teva vida

Oblida’t per un moment de les preocupacions i reviu la llibertat. Perquè, al cap i a la fi, la llibertat és tenir temps per poder-lo passar envoltat dels teus, veritat?Així que reviu les aventures, com posar els peus al mar com si cada cop fos el primer, sense deixar de sorprendre’t amb cada onada que arriba, fins que tu et submergeixes i deixes enrere la costa. O potser eres dels que preferien llençar-se sense por a la piscina.

Els bons moments dels mil·lenials

Ara recorda com era tornar al poble dels avis amb amics que són família. Segurament t’encantaven les guerres d’aigua. I a qui no? Però no ens oblidem de jugar a “tazos”, ja que ens hi podíem estar hores i hores, com si ens oblidéssim de tot. El que no pots oblidar, si més no, és el cant dels ocells mentre t’endinsaves en una nova història de la col·lecció El vaixell de vapor. Però, per descomptat, no hi havia res igualable a passar calor i autèntica por amagat sota els llençols, llanterna en ma, atrapat de nou en la lectura de “Pesadillas”.

Després, els altres es sorprenien si l’endemà no paraves de badallar per no haver dormit. Però, en realitat, què més dona? L’estiu és per gaudir-lo. I una bona forma de fer-ho era descobrint noves platges on dinar. El que ja no era tan divertit era haver de posar-te crema solar i esperar-te per entrar a l’aigua. Però mentrestant, et distreies fent castells de sorra, tot i sabent que desapareixerien, però desitjant que duressin per sempre. Desitjant, en el fons, que l’estiu de la teva vida durés per sempre. Perquè allò era l’autèntica llibertat. Anar tot el dia amb poca roba, com els banyadors amb “flecos”, i amb poques preocupacions. Omplir-te els pulmons amb l’aire fresc…

Deixa que la nostàlgia t’embriagui…

Reviu els moments plens de música i balls. Pot ser que et vingui al cap Bon dia, d’Els Pets, que sempre et transportarà a un instant on la llibertat semblava eterna. Instants màgics, com era gaudir d’un gelat mirant Doraemon i Bola de Drac a la tele, o també anar al cine a sorprendre’t amb Jurassic Park, Toy Story, El Rey León… Si més no, el que m’emociona més és recordar les nits d’estiu veient el Grand Prix, tombats al sofà, després de sobretaules interminables amb la Macarena sonant de fons.

No podem oblidar, per tant, els somnis que llavors creixien ràpidament, com les ales per arribar lluny i els riures incontrolables que, sincerament, no volies controlar. Res serà mai més autèntic que un somriure de veritat. I, sabeu què? Al cap i a la fi, el més important de tot és la felicitat. Amagada sota una petxina en mig d’una platja deserta.

Aixeca la felicitat.

Des d’Harcogourmet us desitgem que passeu un estiu fantàstic!

Moltes gràcies i ens veiem aviat!

L’Equip d’Harcogourmet