A Harcogourmet creiem que és necessari crear vincles amb les persones amb les quals treballem. Tant amb les que formen part d’Harcogourmet com amb aquelles amb qui portem treballant des del principi. Creiem que s’ha de treballar amb un fort compromís cap als nostres clients i també cap als nostres productors.

I, per aquest motiu, avui us volem parlar de la importància de treballar i amb els de sempre, de créixer junts, aportant noves idees i adquirint nous coneixements.

Segurament ja teniu el plaer de conèixer aquests noms, sigui a través de nosaltres o no, però avui us volem mostrar la seva part més autèntica, la que ens va captivar per treballar amb ells.

Compromís amb els productors

La melmelada més dolça

Can Bech

Can Bech és una empresa de tradició gastronòmica que va néixer a Fontanilles, un petit municipi de l’Empordà, l’any 1981, al restaurant de la família. Avui en dia, si més no, ha anat creixent tant que ofereix una àmplia gamma de melmelades, gelees i salses d’alta qualitat pensades per sorprendre i donar vida i color a les idees culinàries, que és el que volem ajudar-vos a aconseguir.

Vam descobrir-los quan començàvem a fer paneres de Nadal, al Fòrum Gastronòmic de Girona.

Des del principi vam veure que els seus productes encaixarien dins els nostres Lots de Nadal, perquè tenien el punt dolç que a tothom li agrada, i, a la vegada, molta versatilitat, doncs combinen amb tot. Des de llavors, treballem junts amb fidelitat.

Un dels aspectes que compartim amb ells és el fet de treballar a petita escala i en el lloc on ens sentim a gust. Això ens dóna la mesura exacta per dirigir-nos al món però sense perdre l’essència i el compromís del que fem.

Amb orgull us podem dir que els seus productes han rebut diversos reconeixements com el premi Superior Taste Awards a la gamma Just for cheese.

Melmelada de qualitat

Just for cheese de poma, canyella i festucs – Fotografia de Can Bech

L’essència del vinagre del Mediterrani

Avgvstvs Forvm

Qui ens hauria dit que el mateix Fòrum de Girona, casualment, ens portaria també aquest nou descobriment?

Avgvstvs Forvm és un celler amb molta història al darrere. Una història que es remunta als anys 80, quan van plantar les primeres vinyes. Van escollir un lloc únic per la seva terra, a només 3 km del Mar Mediterrani i en la qual es troben els vestigis del que en el seu dia va ser la Via Augusta, la via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants del Mediterrani. És per aquest motiu que el seu celler i els seus productes porten aquest nom, perquè van voler retre-li homenatge.

I ho segueixen fent, dia a dia, mantenint el seu compromís amb la tradició però sense perdre la seva essència i deixar de millorar i innovar en l’elaboració dels seus vins i vinagres, tots amb molta personalitat i autenticitat, convertint-los en veritables joies gastronòmiques. Un altre punt remarcable d’ells és que treballen amb vins ecològics i vegans, com per exemple el Look, un vi blanc que ens té captivats. Per això comptem amb els seus productes en les nostres cistelles de Nadal des del primer dia.

Celler compromès amb el territori

Raïm i sol – Fotografia d’Avgvstvs Forvm

El compromís amb l’autèntica pasta

Sandro Desii

Quan vam descobrir a Sandro Desii, un mestre artesà nascut a Itàlia que des de sempre s’ha qüestionat el perquè de les coses i ha buscat anar més enllà, mantenint el compromís amb la tradició, vam veure molt clar que els seus productes encaixarien a les nostres paneres, ja que es fan amb productes naturals, treballats amb molta cura.

Ells defensen que un producte no és perfecte, que està inacabat, i entenen la cuina com un concepte en constant moviment. Per crear, per descobrir, per innovar. Per això, amb la seva pasta, elaborada amb un procés d’assecat lent, recuperant la tradició, es poden portar a terme receptes per sorprendre a tothom.

Les seves creacions es fan a la Colonia Sedó, una antiga colònia tèxtil, doncs la seva idea des del principi era treballar a un lloc amb història manufacturera que els servís d’inspiració.

I gràcies al seu equip humà, incorporen noves perspectives cada dia, fent realitat totes les idees i projectes.

Pasta tradicional elaborada a Catalunya

Pasta artesana – Fotografia de Sandro Desii

L’essència del millor xocolater

Amatller

La xocolata Amatller va ser fundada l’any 1797. És a dir, que té més de 220 anys d’història. El secret del seu èxit? Una matèria primera de qualitat i la passió i compromís per innovar sense perdre l’essència. És el mateix que fem a Harcogourmet.

Però ells són experts en el dolç per excel·lència: la xocolata. I la tenen en tots els formats, com rajoles, bombons, xocolata a la tassa… Tots creats pensant en cada detall i amb l’objectiu de convertir el moment de les postres en una experiència única a nivell gastronòmic, a través del seu aroma, la seva textura i el seu sabor, però també a nivell visual, doncs el packaging dels seus productes és una veritable obra d’art.

Xocolata artesana i de qualitat

Xocolata a la tassa – Fotografia d’Amatller

Esperem que aquests projectes us agradin tant com a nosaltres i que aquest Nadal pugueu gaudir les seves creacions.

T’ajudem a sorprendre’ls.

L’Equip d’Harcogourmet