Així és com Noir et blanc es refereix a la tòfona, com un tresor de la terra, un tresor natural.

El premi sempre està amagat, veritat? De petits, ens amagaven els regals de Nadal. A casa meva, com a regla general, s’amagaven a sobre l’armari de la meva àvia.

La natura a vegades també juga a amagar-nos els millors productes. Com és el cas de la tòfona, que, al contrari dels meus regals, no s’amaga molt amunt, sinó sota terra.

A dins del nostre Catàleg de Lots de Nadal 2021 hi podreu trobar un regal d’empresa que no està pas amagat. Sens dubte, es tracta d’un dels Regals Gastronòmics més especials que tenim aquest any: el Pack Tòfona, confeccionat amb productes exclusius de tòfona i amb un vi de qualitat per acompanyar-los. Per acompanyar-vos a l’hora de sorprendre’ls.

La tòfona és un producte de qualitat, de sofisticació, d’elegància, d’excel·lència. En essència, regalar tòfona és regalar aquests símbols, ja que es tracta d’un producte amb molta força i delicadesa alhora, amb un caràcter transformador, únic i particular. Un fruit excepcional de gran valor gastronòmic que aporta intensitat, gust i aroma als plats, i amb propietats nutricionals úniques i molt valorades. Per això li hem donat la rellevància que ja té per si sola.

Lots de Nadal especials, detall gourmet

A continuació podeu començar a conèixer cada producte que trobareu a aquesta panera de Nadal:

Torró, crema i Tartufata Noir et Blanc

Noir et Blanc es va crear gràcies a la passió de la Clara Bussoms pel món tofonaire, molt arrelat a la seva família. Sinceritat, coneixement i respecte per la natura i els seus cicles, com la temporada de tòfona. No hi ha cap dubte que aquests són els seus valors a l’hora de crear els seus productes:

Torró de xocolata i avellanes amb tòfona negra

La tòfona aporta notes de màgia i sofisticació a la fusió més tradicional, creant, com a conseqüència, una combinació exquisida.

Crema de formatge amb tòfona blanca

Es tracta d’una crema suau i delicada, sense aromes artificials, on la tòfona intensifica i transforma al mateix temps el gust del formatge.

Salsa Tartufata

Una salsa molt gustosa que aporta intensitat als plats, que adquireixen una nova dimensió.

Llonganissa trufada Casa Riera Ordeix

La tòfona negra natural “tuber melanosporum” i l’assecatge natural aporten a la Llonganissa trufada un gust extraordinari. Pensada i creada per a paladars exigents, neix de l’estimació pels productes de la terra i de la incansable voluntat de Casa Riera Ordeix, on es dediquen, sobretot, a l’elaboració́ artesanal de llonganissa des del 1852, de millorar el seu llegat gastronòmic.

Macarrons napolitans Sandro Desii

El company ideal per, gràcies a la seva textura, absorbir i ressaltar el sabor de les cremes i salses. Prova’ls amb la tartufata i sens dubte, cauràs rendit. A Sandro Desii són defensors de treballar amb calma, de viatjar a través del temps recuperant receptes i elaboracions tradicionals, incorporant al mateix temps noves perspectives per aconseguir productes autèntics a través de la innovació, sempre amb l’objectiu de dibuixar un nou panorama gastronòmic.

Vi negre Finca Comabarra

Uns productes tan exquisits havien d’estar acompanyats per un vi negre de qualitat, com el que elabora el nostre amic Tomàs Cusiné. Al seu celler es dediquen a crear vins amb caràcter que reflecteixen l’expressió del territori. Amb aquesta ment, el seu estil està basat a prioritzar el treball a les vinyes, gestionades de manera ecològica i sostenible, i en l’enologia de precisió, que es nodreix de l’esforç i de la passió, sempre amb un esperit innovador.

Tant de bo sempre fos temps de tòfona a Catalunya… Si més no, esperem que, per molt que us hagin enamorat aquests productes a primera vista, pugueu esperar a Nadal per gaudir-los, per regalar-los, per sorprendre, al cap i a la fi.

Ja saps que sempre som els teus aliats.

T’ajudem a sorprendre’ls.

Salut i bons aliments!