L’art de crear

La resiliència és una qualitat adquirida. Ningú neix sabent suportar coses que encara no li han passat. Si més no, en l’àmbit de les empreses, així com en la vida en general, creixem a partir del que no deixem que ens enfonsi. I és per això que, després d’uns moments complicats, hi ha qui ha sabut créixer en l’adversitat i saber tirar endavant més triomfant que mai. Com és el cas dels guanyadors dels Great Taste Awards 2021.

A nosaltres, personalment, sempre ens ha agradat comparar-ho amb uns premis Oscars a la gastronomia. Uns premis a la qualitat del producte, que realcen els esforços que hi ha hagut al darrere.

Fa poc es van donar a conèixer els resultats d’aquest any, i uns dels nostres productors han estat guardonats, i podreu trobar els seus productes al nostre Catàleg de Lots de Nadal 2021.

Carquinyolis Escalfet

Un altre any s’han tornat a emportar estrelles amb aquests dolços, que s’acaben ben de pressa quan són companys de sobretaula. Enhorabona, amics! A nosaltres sempre ens heu tingut guanyats.

A tots us animem a descobrir, a les nostres cistelles de Nadal, per què s’han emportat aquests premis. A que descobriu el seu sabor, els seus valors, i us sorprengueu vosaltres i sorprengueu els vostres.

Salut i bons aliments!

Premis Great Taste 2021
Troba’ls al catàleg