Aquest agost es van celebrar els premis Great Taste Awards al Regne Unit, que són un reconeixement a nivell gastronòmic. I tenim l’orgull de dir que alguns dels productes que tenim als nostres lots de Nadal s’han emportat alguna estatueta a casa.

El resultat de la feina ben feta esdevé, en la majoria dels casos, en l’obtenció del reconeixement. I, a vegades, aquest reconeixement ve en forma de premi. El que passa és que un premi no és un premi i prou. Ni de prop.

En què consisteix el reconeixement?

No és només un segell que queda ben posat sobre un producte gastronòmic. No és només una petita estatueta per posar damunt la taula. Un premi és el reconeixement de l’esforç, del treball fet amb passió, a la dedicació de les persones que ho fan possible. Hores, dies, mesos, anys… El temps és un element clau perquè les coses surtin bé.

L’orgull de l’esforç

El temps també és un element clau a la vida. L’estatueta acabarà passant desapercebuda pels ulls que s’acostumin a veure-la. Però la sensació d’haver estat els millors a l’hora d’esforçar-se per crear una joia gastronòmica… Això dura per sempre. I aquesta sensació és un motor per seguir creant amb totes les ganes del món. Per seguir estant orgullosos de la feina ben feta.

Productes gastronòmics amb premi, reconeixement, gastronomia

Descobriu la gastronomia

Nosaltres estem orgullosos de comptar amb productes gastronòmics que han rebut un reconeixement en les nostres paneres i cistells de Nadal, i poder-vos sorprendre amb ells.

artMúria

A Múria són apicultors des del 1810. Per tant, tenen molta experiència al darrere per anar millorant cada cop més i ha quedat demostrat amb el seu reconeixement. I així arribem a artMúria, una gamma de mel de luxe, que conté un alt contingut en pol·len i una concentració d’aromes i propietats que la fan perfecta per als paladars més exigents.

Escalfet

A qui no li agraden els carquinyolis? Està demostrat que són un dolç irresistible de la gastronomia. I a Escalfet els saben fer molt bé, ja que treballen de forma artesanal des del 1886, sent avui en dia la quarta generació la que està al capdavant del projecte. El seu packaging, d’altra banda, és molt original, fent-los també irresistibles a la vista.

Alemany

I, d’altra banda, tenim a Alemany, situat a la localitat d’Os de Balaguer, sota l’esguard del Montsec, que abasteix un univers de dolç des de fa cinc generacions, treballant artesanalment però sense deixar d’innovar, i que cada any acumula més estrelles als Great Taste Awards, amb molts dels seus productes, com per exemple el torró crocant.

Esperem que, quan descobriu aquests productes de la gastronomia, us meravellin tant com a nosaltres.

T’ajudem per sorprendre’ls?

L’Equip d’Harcogourmet