Com ja sabeu, a Harcogourmet ens encanta assabentar-nos de tot el que passa al món de la gastronomia. I creiem que, com a nosaltres, això també li agrada a molta més gent. I és que les persones necessitem tenir una bona comunicació.

Per aquest motiu, avui us volem parlar d’una agència de comunicació. Es tracta de PCats Comunicació. Pels que no els conegueu, us podem explicar que, gràcies a ells, podem estar al dia de què passa a Catalunya en el sector gastronòmic.

PCats Comunicació

PCats és una agència de comunicació que es va fundar l’any 2005. És curiós com pot semblar molt llunyà i molt a prop a la vegada. Això és el que passa amb el temps. I és també el que passa amb les notícies. Un dia, són el més important, i al cap del temps, només recordes aquelles que et van marcar.

Però a PCats Comunicació s’encarreguen de donar-li un toc personal a cada notícia gastronòmica, d’apropar cada fet, novetat i esdeveniment de forma que ho recordis tot, ja que promouen diverses DO i divulguen fires, fundacions, cellers, empreses de restauració i botigues especialitzades.

I ho fan així gràcies al seu equip multidisciplinar, ja que es tracta d’un equip amb molts coneixements de periodisme, disseny, comunicació i sumilleria i amb molta experiència en el sector agroalimentari i gastronòmic.

A mida

Una de les coses que tenim en comú és el fet de crear una relació de confiança amb els nostres clients. D’aquesta manera, així com ells us poden dissenyar projectes a mida, nosaltres també podem preparar-vos els vostres Lots de Nadal personalitzats, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Esperem haver-vos ajudat a conèixer més bé a PCats Comunicació, i que ara compteu sempre amb ells per descobrir què passa al món de la gastronomia catalana.

Moltes gràcies!

L’Equip d’Harcogourmet

Noticies gastronòmiques