Paneres de Nadal farcides dels millors productes de proximitat i qualitat, per sorprendre aquest Nadal

Harcogourmet neix amb el clar objectiu de sorprendre i delectar els paladars de tothom, fins i tot els més exquisits. Com ho fem? Doncs amb un ampli catàleg de més de 30 paneres de Nadal molt diferenciades entre sí, treballades fins al més petit detall. 

Per això, totes les nostres paneres nadalenques estan farcides de productes de gran qualitat, seleccionats amb molta cura, i son de productors de la nostra terra, ja que un dels nostres principis és la defensa de la proximitat i el compromís social i econòmic amb el nostre territori.

Potser ja coneixeu aquests noms, però, si no, estem encantats de presentar-vos alguns dels productes més destacats de les nostres paneres de Nadal. Comptem amb el Bernat Oller del Celler Oller del Mas, el Reserva del Celler Maria Rigol Ordi, la pasta artesana de Sandro Desii, el singular licor d’arròs d’El Petonet, les tradicionals neules de Sant Tirs, les microvinificacions del Celler Augustus, el 3.9 del Celler Abadal, les xips naturals Mikso i les herbes de La Conca.

Siguem aliats

Com podeu veure, el motor que mou cada dia el projecte d’Harcogourmet és convertir-nos en uns bons aliats perquè podeu sorprendre als vostres treballadors, col·laboradors, clients, familiars i amics amb la nostra àmplia selecció de paneres nadalenques.

Des de sempre, nosaltres hem cregut que gaudir a taula és un gran plaer. I volem que ho feu amb els productes més selectes, com ja fan moltes empreses, regalant les nostres paneres de Nadal, mostrant que segueixen confiant en nosaltres i en els nostres serveis, any rere any, a l’hora de tenir un detall.

Però no ens limitem a les paneres nadalenques o a l’època de festes! Per tant, un dels altres serveis del que podeu gaudir són les nostres Jornades Gastronòmiques que celebrem durant l’any. Voleu saber-ne més? Tota la informació la podeu trobar fàcilment a la nostra pàgina web.

T’ajudem a sorprendre’ls?

Salut i bons aliments!

Equip d’Harcogourmet

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència d'usuari. En navegar per aquest lloc web, vostè accepta el nostre ús de cookies.