Com ja sabeu, cada temporada ens agrada incloure nous productes catalans als nostres Lots de Nadal. I en aquesta ocasió us volem parlar en concret dels nous descobriments que ens han encantat per la seva qualitat i que esperem que a vosaltres també.

CUICK

A CUICK entenen com nosaltres que la feina s’ha de fer amb passió, i compartim el nostre amor per la gastronomia, així com el fet de ser una empresa jove i dinàmica.

Què fan exactament? Doncs han aconseguit preparar bases de cuina, com sofregits i picades, en el format i les dosis adequades. Les bases de cuina són el principi d’un bon plat, o el toc final. En qualsevol cas, són preparacions imprescindibles que formen part de la cultura gastronòmica i que eleven les receptes a un nivell superior. I el millor de tot és que són sense additius, colorants ni conservants, sense sal ni sucres afegits i sense gluten. És a dir, que són aptes i saludables per a tothom. D’altra banda, el producte també està preparat per estar, sense obrir, a temperatura ambient durant 6 mesos.

Un altre punt que compartim amb ells és el compromís amb el medi ambient i el de promoure la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic i social del territori. Així doncs, els seus productes s’elaboren amb ingredients 100% naturals, frescos i de productors de proximitat.

Avui en dia és molt difícil compaginar la vida laboral, familiar i personal. És per aquest motiu que CUICK ens ajuda a estalviar temps, oferint-nos aquestes elaboracions essencials, perquè nosaltres puguem gaudir de l’art de cuinar.

Per tant, CUICK li dóna a la cuina de sempre un punt més fresc, sempre mantenint la qualitat i el sabor. Descobriu-los dins d’un lot de Nadal Harcogourmet.

Sofregit de tomàquet català

Sofregit de tomàquet – Fotografia de Cuick

Galetes Farners

A qui no li agraden les galetes? I més si són fetes com abans, de forma artesanal i amb productes de qualitat

A Galetes Farners és com les porten fent des de l’any 1949, a Santa Coloma de Farners, confiant en productors i en ingredients naturals de proximitat, i també comptant amb un equip amb experiència que hi posa molta cura perquè el producte final quedi perfecte. És a dir, per poder-vos oferir unes galetes com abans, com les de tota la vida. Unes galetes de qualitat per a tots els gustos.

Al llarg dels anys, han patentat mètodes de fabricació propis que combinen mètodes de producció moderns, aplicant-hi la tecnologia actual, amb l’artesania de tota la vida.

Per tant, dins de les nostres paneres, hi trobareu les Galetes Farners, amb el sabor i l’autenticitat de tota una vida dedicada a la fabricació d’aquests dolços de sempre que continuen triomfant.

Galetes Farners tradicionals

Galetes – Fotografia de Farners

Cudié

Cudié és tradició. I, com ja sabeu, a nosaltres ens encanten les tradicions, com la de regalar una cistella de Nadal. I encara ens agraden més si són tan dolces.

La seva història es remunta al 1940, quan Josep Cudié comença a treballar com a pastisser. Allà van néixer el producte que avui coneixem com a aquestes joies gastronòmiques que són les Catànies. Són més que un bombó. Són passió, dedicació, compromís i llegat, doncs la seva recepta és un secret de família molt ben guardat durant el llarg dels anys.

Es tracta d’una fórmula única que sorgeix de la combinació de l’exquisida ametlla marcona mediterrània, considerada mundialment com una de les varietats de més qualitat, i la recepta familiar secreta del praliné blanc.

Aquest secret els ha fet guanyar en més d’una ocasió el premi Great Taste Awards.

Així doncs, les Catànies Cudié són un producte exclusiu, sorprenent i que no passa desapercebut per ningú que les descobreix.

Catànies tradicionals

Catànies – Fotografia de Cudié

Noir et Blanc

Com ja sabeu, a Harcogourmet ens encanta portar-vos productes catalans exclusius. I què hi ha més exclusiu que la tòfona?

A Noir et Blanc en saben molt sobre la tòfona, ja que s’hi dediquen amb compromís, fidelitat i transparència, com ens agrada a nosaltres treballar.

La passió de la Clara Busoms, la seva creadora, per la natura va començar a néixer quan ella era només una nena. Amb els anys,  acompanyada de la seva parella, va anar descobrint a poc a poc la tòfona i tot el que l’envolta. L’any 2018 ella i la seva família van fundar a Prats de Lluçanès aquesta empresa, que és una demostració de respecte a la natura i als seus cicles.

El seu objectiu és apropar la tòfona a diferents públics a través de la producció, elaboració i comercialització de productes de gastronomia i de bellesa amb tòfona de recol·lecció pròpia. Per tant, ells obren i tanquen el cercle. Treballant sempre amb ingredients de primera qualitat, sense aromes, sense conservants i sense colorants.

Noir et Blanc és estiu i és hivern. És negre i és blanc. És, en definitiva, terra, equilibri i transformació.

Lots de Nadal de qualitat

Tòfones – Fotografia de Noir et Blanc

Esperem que aquests productors, els seus productes catalans i la seva qualitat us hagin meravellat tant com a nosaltres i que us animeu a descobrir-los aquest Nadal amb nosaltres.

T’ajudem a sorprendre’ls?

L’Equip d’Harcogourmet