Metodes de pagament

Quines formes de pagament es poden utilitzar per realitzar una compra?

Disposem dels següents mitjans de pagament: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, transferència bancària i Ingrès en compte corrent.

Targeta de crèdit

Pagament mitjançant targeta de crèdit.

Es realitza a través de la passarel·la de pagament segur online de BBVA, directament amb l’entitat bancària i amb el sistema REDSYS.

Mitjançant aquesta modalitat de pagament Harcogourmet confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció. L’empresa no recull ni manipula cap dada del client relacionat amb el seu número de targeta de crèdit. Totes les dades són gestionats directament per BBVA.

Les targetes que actualment admet la passarel · la de pagament són totes aquelles que tinguin el distintiu Visa, Visa Electron, Maestro,  MasterCard.,

Transferència bancària

Pagament mitjançant  transferència bancaria.

Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l’opció de pagament mitjançant transferència bancària, li enviarem un email amb: numero de comanda, import de la comanda i el número de compte. Recordeu que haurà d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda. El pagament s’ha d’efectuar en Euros (€) i totes les eventuals comissions generades per aquesta forma de pagament aniran a càrrec del comprador.

La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui comprovar el corresponent ingrés al compte corrent de l’empresa. Ha de tenir en compte que les transferències solen trigar aproximadament 48 hores a fer-se efectives.

Ingrès en compte corrent

Pagament mitjançant ingrés en compte corrent.

Un cop finalitzat la seva comanda, si marca l’opció de pagament mitjançant transferència bancària, li enviarem un email amb: numero de comanda, import de la comanda i el número de compte. Recordeu al fer l’ingrés en compte corrent  que haurà d’indicar com a concepte del pagament el número de referència de la seva comanda.

La comanda es considerarà efectiva una vegada es pugui comprovar el corresponent ingrés al compte corrent de l’empresa.

Si té algun dubte trucar al telf. 93 126 45 19 (De dilluns a divendres de 10 a 20:30 h).o enviar un email a info@harcogourmet.com