Lots de Nadal sostenibles

Valors i satisfacció

Sentir-se satisfet amb la feina feta és la meta. Per això els valors de treball haurien d’estar lligats als valors de la vida. No s’hauria de desvincular mai. I això fem, no desvincular-los mai dels regals de Nadal. Segurament, si això es complís a tot arreu, el món funcionaria millor. De moment, nosaltres estem conscienciats a fer-ho així. És com ho hem fet sempre. I també com ho fan els productors amb els quals tenim l’orgull de treballar. Productors que segueixen criteris de desenvolupament sostenible.

Mans agafant terra per il·lustrar el concepte del Lots de Nadal sostenibles

Productes de Proximitat, Productes del territori.

Hem parlat molt sobre els productes de proximitat, sobre el territori, sobre la pagesia… però que serien aquests valors si no els lliguem a la cura del medi ambient? A Harcogourmet tenim el propòsit de, any rere any, fer lots de nadal sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

En conseqüència ens centrem no només en el fet que el producte sigui bo tant per les persones com pel medi ambient, sinó que també ho han de ser el seu packaging i la seva distribució. De manera que puguem fer uns lots de Nadal sostenibles, de proximitat, de qualitat i del territori, sense deixar res de banda.

Tot i que el nostre camí sempre ha estat marcat per uns paràmetres molt estrictes, volem seguir fent passos endavant per seguir avançant en la direcció que considerem correcta. 

Compromís amb els Regals de Nadal

Els nostres compromisos són molt clars:

Salut i ètica

En primer lloc, el nostre objectiu és apropar-vos aliments sorprenents, productes de proximitat i de qualitat que siguin l’estrella dels vostres Regals de Nadal, que enamorin a primera mossegada… Però, sobretot, han de ser productes saludables, creats amb ingredients naturals.

D’altra banda, fa anys vam decidir no treballar més amb productes d’origen de l’ànec, perquè creiem que els processos d’elaboració han de ser respectuosos amb el medi ambient, i també amb els animals i els consumidors.

Sostenibilitat i excel·lència

La millor manera d’avançar és fer-ho innovant i esforçant-nos més cada cop, amb la qualitat sempre a l’alça, exigint-la tant en el producte de proximitat com en el servei. Per això formem part de tot el procés, des del disseny i producció dels regals de Nadal, fins a comptar amb una xarxa logística pròpia. D’aquesta manera podem fer un correcte seguiment de tot.

Molt del CO2 que s’emet al món és a causa del transport. Per això ens dediquem a fer el lliurament dels regals de Nadal en ruta, de forma més eficient, amb un ampli horari establert de 8 a 19h. És una mesura perquè, entre tots, ajudem a reduir l’empremta de CO2, i en conseqüència ser més sostenibles globalment.

Ens agrada que coneixeu la nostra forma de treballar. La transparència. No dubtar. Per això estem amb vosaltres, adaptant-nos a l’hora de crear els millors regals de Nadal pels vostres. Si voleu descobrir el nostre compromís de primera mà, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Aquest any ha estat un any ple de noves troballes, sobretot de nous productes de proximitat artesans, noves joies que ens acompanyen en aquest camí cap a un catàleg més sostenible, més natural, més ecològic.

Us presentem algunes d’aquestes noves troballes que hem incorporat als lots de Nadal sostenibles.

Menjamiques

Un projecte gastroetnobotànic liderat per la Clara, una noia perseverant i perfeccionista, que sorgeix de les ganes d’aprofitar tot el que ens dóna la terra, d’allò que tenim ben a la vora i hem oblidat què en feien els nostres avis. Amb l’objectiu de recuperar aliments i plantes autòctones menystingudes. La Garrofa, l’aliment protagonista. Amb ella produeixen allioli, vinagre i el seu producte estrella: crema de garrofa, la xocolata saludable! Podeu trobar els seu producte dins dels nostres regals de Nadal.

Agrària Vallès

Una fusió de cooperatives històriques del Vallès Occidental i Oriental amb gairebé un miler d’agricultors professionals. Productors de conserves de llegum d’elaboració pròpia amb certificació ecològica. La seva mongeta del Ganxet, amb una excepcional qualitat i única, ha fet que destacats gastrònoms considerin aquest llegum com la millor mongeta del món, la podreu trobar dins dels nostres lots de Nadal sostenibles.

Zealia Bio

Una idea que neix de la mà de la Rosa i l’Eduard, elaboradors de productes fornejats ecològics sense gluten. El seu objectiu és contribuir a aconseguir un planeta més sostenible i formar part del benestar de totes les persones que escullen una alimentació natural i conscient, amb la seguretat de saber que consumiran un aliment apte per a celíacs. Trobarem els seus productes al catàleg de Regals de Nadal que us hem preparat.

Carolina Honest

L’Helena és la persona que hi ha darrere de Carolina Honest. La seva passió per les galetes li ve del seu besavi, fundador de les galetes Virginias. Des de ben petita ha estat envoltada de sucre i xocolata i, Carolina Honest és el seu tribut personal a l’historia que li ha fet ser qui és avui.

El seu manifest és una declaració integral amb quatre pals de paller, lliure de tòxics, medi ambient, sense conservants, sense colorants.

Creo

Les xocolates de CREO es produeixen de forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters, peça a peça i amb els millors ingredients, a la Fàbrica-Museu de Tortosa, seguint la recepta original de 1941. Es tracta d’una xocolata amb un aspecte i tacte més rústica, molt diferent de la xocolata fina i amb un intens sabor a cacau. Actualment les xocolates CREO han obtingut el segell com a aliment apte per a celíacs, per a intolerants a la lactosa i per a al·lèrgics als fruits secs. Un gran producte de proximitat que trobaràs als nostres regals de Nadal.