Mitjà de comunicació: RTVE Catalunya
Data: 22/11/2020
Secció/Pàgina: L’Informatiu
Entrevistador/a: Joana Sendra
Transcripció
RTVE: Torrons, neules i embotits selectes. Les empreses de lots de Nadal s’han hagut de reinventar per la crisi del covid-19. A l’empresa de la Isabel han notat molt la crisi dels petits empresaris i facturaran un 40% menys.
Isabel Hernández – Llobet: La veritat és que està anant fluixet, perquè hi ha moltes empreses petites que realment s’han quedat pel camí. O parles amb ells i et diuen <<És que aquest any no tinc ni treballadors>>.
RTVE: El perfil del client ha anat variant. Algunes empreses substitueixen el dinar de Nadal per un regal.
IH: En comptes de fer el sopar, que no saben si el podran fer, han agafat un regal. Un lot o una panera per substituir.
RTVE: En aquesta altra empresa calculaven perdre el 30% de la facturació anual, però amb els vermuts digitals de les empreses, han trobat un nou espai de mercat.
Montse Codina – Harcogourmet: Ens estem trobant que ens estan demanant <<Ostres, ens podeu enviar un pack amb una petita ampolla de cava i una mica d’embotits per poder fer un sopar, una trobada virtual?>>
RTVE: Per contra, la logística se’ls hi ha complicat, perquè ara cal repartir cada lot de forma individual.
MC: Hi ha moltíssima gent teletreballant. Nosaltres, era una cosa que prevèiem. I a nivell logístic, ha canviat completament la forma que tenim de treballar.
RTVE: Els preus dels lots són similars als dels altres anys. En general s’aposta per una forquilla que va dels 30 als 100 euros de despesa.


Tast Artesà
Lot Natura
Pack Sibarita
Caixa de vins