Falta un mes per Nadal.

I un mes passa molt de pressa. A vegades no voldríeu tenir un botó per aturar el temps, ni que fos només un instant? En canvi, quan érem petits, aquest botó l’hauríem intercanviat a una fira de l’escola per un altre que l’accelerés, i que així arribessin més aviat les festes.

Tornar a creure en la màgia del Nadal

El nostre objectiu és que seguiu tenint aquesta il·lusió com quan érem petits, aquestes ganes d’immediatesa. Que arribin ja els dinars en família, l’última copa del divendres, les llargues sobretaules que semblen curtes… I que pugueu vestir aquestes taules amb els millors productes catalans. Que creixin els riures quan salta el tap de cava. La il·lusió en obrir els regals. Les mirades expectants quan es tallen els torrons. L’últim bombó que ningú s’atreveix a agafar…

Agafeu-lo. Sense por. Amb ganes. Amb les ganes que han anat creixent fins a arribar a aquell moment en què els ulls es creuen per sobre les copes i somriuen amb força. Per molt que el món hagi canviat, sempre hem sabut somriure amb els ulls.

I hi ha moltes formes de brindar. No només amb el cava, sinó també amb el primer glop de cervesa.

Cervesa Guineu

Potser la cervesa està més associada a l’estiu, a les terrasses, a la frescor després d’un dia de platja… Però, al cap i a la fi, el millor d’una cervesa és amb qui la comparteixes. I el Nadal és època de compartir, amb família, amb amics, amb amics que ja són família.

Aquest any comptem amb una cervesa molt especial, la Ipa de Nadal, creada per uns artistes apassionats en l’art de crear aquesta beguda artesana i natural plena de personalitat, matisos, aromes i sabors per viure noves experiències.

Pedregosa

De totes formes, el cava no pot faltar a una taula de Nadal. Les bombolles que pugen al ritme que ho fa l’alegria. La tradició que té continuïtat als nostres cors.

Els que ens tenen enamorats des de fa temps són els nostres amics de Pedregosa. I, sobretot, el seu cava, el que mostra tot el que senten i la seva connexió amb el territori. És el seu amor a una emoció el que aconsegueixen transmetre. El que comparteixen.

Aquest Nadal, t’ajudem a sorprendre’ls

Amb els nostres Regals d’empresa volem ajudar-vos a fer que els vostres somriguin, que recuperin aquesta il·lusió, que els hi sembli que el temps vola, però que els somnis ho fan més amunt.

Que mai ens faltin motius per brindar. Brindem en qualsevol lloc, per Sant Joan i per Nadal, per qualsevol motiu. Per celebrar els bons moments, però també per agafar forces pels que no ho siguin tant. Per celebrar la vida, al cap i a la fi.

Per això, sempre voldrem brindar amb vosaltres. Som dels que creiem que repartint guanyem. Que la il·lusió, enfront l’improbable, es converteix en horitzó.

Salut i bons aliments!

Celler Castelo de Pedregosa, Cava, Nadal, brindis. brindad