Avui fa set anys sortia a la llum el nostre primer catàleg de Cistelles de Nadal i regals d’empresa.

Els inicis

Des d’una nau compartida dels anys 60 que ens feia la funció d’oficina i magatzem, encara sense telèfon fix, amb un portàtil deixat, treballant des d’un petit despatx però amb molts amics al voltant donant-nos suport, amb proveïdors que amb el temps s’han convertit en veritables companys de viatge, amb la família en primer terme i amb una gran dosis d’il·lusió, esforç i treball.

Aquí i ara

I ara ja tenim oficines, al bell mig del casc antic de Manresa, i telèfon fix, i cadires confortables i ordenadors i pantalles xules, un pati que ens oxigena, una sala per esmorzar… i és que com diu el Marcos, semblem Google.

Companys de viatge

I tenim un tresor i són els companys que ens han ajudat en aquest camí, el Josep Maria, la Sara, el Pau, l’Anna, la Mònica, l’Aziz, el Xavi, la Montse, la Mari Luz, el Sergio, el Fèlix, el Valentí, el Marcos, el Pep… companys que s’han esforçat per consolidar aquest projecte especialitzat en el disseny, producció i distribució de Lots de Nadal amb productes de proximitat.

Anem creixent

I avui, set anys més tard, estrenem nou espai, perquè aquest any el nostre centre de producció pren color.

A totes les persones que ens han fet confiança durant tot aquest temps, als clients, que ens permeteu any rere any, que us ajudem a sorprendre’ls i a tot l’equip, gràcies!