Nosaltres creiem en les tradicions i en els productes gastronòmics ben fets. És per això que a cada cistella de Nadal Harcogourmet hi trobareu productes creats a partir de mètodes tradicionals i seguint les costums, treballats amb molta cura des del principi, seguint uns procediments únics que en garanteixen la qualitat.

La tradició en els nostres productors

Si esteu buscant un lot de Nadal amb embotit i formatge, els nostres productors saben el que es fan.

Formatge artesà de qualitat

Formatge artesà – Fotografia de Formatgeria Mas Rovira

Cal Rovira

Cal Rovira és una explotació porcina de cicle tancat. És a dir, que fa tot el procés de criança, des del naixement fins a l’engreix. El seu lema “Tancant cercles” expressa la seva filosofia i el seu objectiu: criar animals sans i oferir una excel·lent gamma de productes amb el sabor autèntic d’una elaboració fruit de l’experiència de generacions.

Embotits Obradors

Embotits Obradors és una petita empresa familiar de Puig-reig que porta més de 80 anys dedicant-se a l’elaboració d’embotits. I ho fan de la mateixa manera que sempre ho han fet, respectant les tradicions. Una de les seves característiques és que tots els seus productes són aptes per a celíacs, perquè tots puguin gaudir-los.

Formatgeria Mas Rovira

La Formatgeria Mas Rovira està situada a Sora, un petit poble ramader en un entorn privilegiat, que dóna un microclima idoni per elaborar formatges, partint d’una llet d’alta qualitat provinent de pastures properes a la formatgeria, i obtenir-ne un sabor excepcional, donant-li continuació a les seves costums i al compromís amb la terra.

Casa Riera Ordeix

Josep Riera Font va fundar Casa Riera Ordeix el 1852. Més de 160 anys després, han mantingut les mateixes costums d’elaboració. La selecció dels millors ingredients i la curació natural, feta als assecadors en bigues de fusta i controlant la temperatura i la humitat de forma manual, asseguren la qualitat dels seus productes.

Mantinguem els costums

Nosaltres som partidaris d’això, de mantenir viva l’essència de les coses que ens agraden. De mantenir les bones costums i tradicions, així com el fet de sorprendre els vostres amb una panera de Nadal.

Lots de Nadal amb embotit

Llonganissa – Fotografia de Casa Riera Ordeix

Productes reals i de qualitat

Però no només estem a favor dels mètodes tradicionals a l’hora d’elaborar un producte gastronòmic perquè és el que s’ha fet des de sempre i s’ha fet bé, amb molta cura i personalment, sinó pels seus resultats: productes catalans de qualitat.

El que s’aconsegueix mantenint les tradicions és, al final, obtenir uns productes més autèntics, més reals. I, en el fons, no és el que busquem en un producte gastronòmic de qualitat?

Us animem a descobrir alguns d’aquests productes als nostres Lots de Nadal.