ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
VI NEGRE ECOLÒGIC CANDIA OLLER DEL MAS
Càndia, primera pubilla d'Oller del Mas. Un vi amb poca capa de color, però boca intensa. En nas trobe, notes mentolades, guanyades amb la fermentació espontània del Sumoll. Nascut d'un celler amb història mil·lenària, conservada amb amor i treballada amb passió per unir-la a la modernitat, seguint el respecte pel medi ambient i el territori.
TORRÓ DE SPECULOOS EUKARYA
Qui ho diria que la tradicional galeta belga ens portaria aquest extraordinari plaer? Un cremós de xocolata que es fon al paladar combinat amb una pols cruixent de galeta. Creant una experiència inigualable en boca, una fusió de sabors i textures que et convida a gaudir cada mossegada amb intensitat. Una veritable joia per als amants de les delícies dolces!
LLONGANISSA DE VIC CASA RIERA ORDEIX
Producte natural elaborat amb pernils, lloms i magres extra de femella de porc, sal marina del Delta de l’Ebre i pebre negre Tellicherry. Destaca per la seva llarga curació en assecadors de fusta centenaris, la producció limitada i l’exquisida presentació, oferint un producte únic, exclusiu i de qualitat superior gràcies al lent i acurat procés de curació.
SOFREGIT DE CEBA EMPORDANÈS QUIM MATAS
Una base ancestral de la cuina popular elaborada amb ceba de Figueres i oli d’oliva verge extra. Cuit a foc lent durant 12 hores, aquest producte aporta intensitat i profunditat als plats. Sense sal, sucres afegits ni conservants, és ideal per a arrossos, fideuades, guisats i salses. Quim Matas ha cuinat de manera 100% natural des de 1997.
LLOM DE SALMÓ AL NATURAL CARPIER
Aquest tall prové de la part interior dels lloms i destaca pel seu color i sabor intens, amb melositat intermèdia i textura untuosa. S’elabora amb oli d’oliva verge extra ecològic d’Arbequina, presentat en pot de vidre. Ric en omega-3 i proteïnes, és una opció saludable i versàtil, ideal per gaudir directament o en receptes gourmet de pasta i amanides.
CREMA DE FESTUCS DARK DUBAI THE BUTTERY
Crema de festucs amb xocolata negra Estil Dubai, la xocolata del moment. Elaborada artesanalment a Barcelona amb ingredients locals i de qualitat superior. Un sabor nou amb textura cruixent. Rica en proteïnes, vitamines i antioxidants, és perfecta per recuperar energia després de l’esport i per a un estil de vida actiu, saludable, energètic.
MEL ECO DEL PARC NATURAL DEL CAP DE CREUS
Un reflex de la personalitat feréstega del Paratge d'on prové: el Cap de Creus, amb flors mediterrànies com el romaní, el bruc i les estepes. Aquesta mel, no sotmesa a processos artificials, conserva el 100% de les seves propietats naturals, oferint una dolçor i frescor amb tocs florals únics. Gaudeix de l'essència del Cap de Creus a la teva taula!
INFUSIÓ AUDREY SANS&SANS
Mescla de te negre i verd amb gessamí, coco i figues. Sans&Sans presenta la seva nova essència inspirada en la fragància “Moroccan Fig” de Malin + Goetz. Sobre la base de te, afegeixen figa, coco, bergamota, llimona, gessamí, vainilla, pebre negre i nou moscada, creant sabors càlids i complexos que transporten els sentits a la costa mediterrània.
XOCOLATA NEGRA 80 % EUKARYA
T’agraden les emocions fortes i intenses? Ets un amant incondicional de la puresa i el sabor autèntic? Aquesta rajola és la més forta i potent experiència que puguis imaginar en el món del cacau. Amb un equilibri perfecte entre l'amargor característica del cacau més pur, una acidesa subtil i una fluïdesa en boca que et deixarà sense paraules.
VISITA AMANTS DE LA HISTÒRIA AMB TAST DE VINS. ACTIVITAT AL CELLER OLLER DEL MAS.
Endinseu-vos a l’ànima de la finca, de la història i de la vida de la família. Passeja entre vinyes, visita el celler. Aprofundeix els coneixements enològics i de la viticultura d’una manera amena i agradable. El recorregut finalitza amb la visita del celler i el tast guiat dels vins més excepcionals per tal de tenir una experiència inoblidable.