T’ajudem a
sorprendre’ls

Servei a Lleida i a tot el territori a través d’una xarxa logística pròpia. Consulta condicions i descobreix com pots tenir els ports gratis a Lleida!

Si has de comprar Regals d’empresa originals per als teus treballadors i clients i necessites els millors Lots de Nadal a Lleida, nosaltres tenim la solució gourmet de proximitat!

T’oferim una àmplia gamma d’obsequis corporatius, Paneres de Nadal i Lots de Nadal amb productes catalans, com cava, vi, xocolata, torrons i altres dolços, formatges, pernil, embotits… Tot per als més sibarites.

Guanya temps triant comprar la teva Cistella de Nadal online, o, si ho prefereixes, podem crear Cistelles de Nadal personalitzades.

T’ajudem a estalviar perquè, al comprar les teves cistelles de Nadal a Lleida, tens els PORTS GRATIS! Descobreix com a l’apartat de condicions.

Descobreix-les

Territori i
proximitat

Ens il·lusiona explicar-te que els lots de Nadal d’Harcogourmet són fruit d’un recorregut impregnat de la cultura gastronòmica del nostre territori. Quelcom ens uneix a paràmetres de proximitat, qualitat i sostenibilitat.

Treballant molt de prop amb els nostres productors creant vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn per viure experiències més enllà del producte, consolidant relacions a llarg termini.