Mitjà de comunicació: RAC1

Data: 22/11/2020

Secció/Pàgina: Via lliure, min. 28:23 – 29:15

Entrevistador/a: Xavi Bundó

Via lliure Rac1


Transcripcció

Xavi Bundó: La situació també afecta a les empreses de lots de Nadal. Se’ls han disparat, Cesc, els encàrrecs i els enviaments a casa a causa del teletreball.

Cesc – RAC1: Els clients, majoritàriament empreses, estan demanant enviaments individuals a casa dels seus treballadors. Volen trencar així la barrera que suposa el teletreball, i s’avancen a fer les compres per evitar que se saturin els serveis de transport quan s’apropin les festes. Ho explica a RAC1 Montse Codina d’Harcogourmet i Jordi Estalella de Tastets Serveis Gastronòmics.

Montse Codina: La pregunta del dia és <<Feu enviaments individuals?>> I aleshores aquestes empreses ja estan comptant amb què al Nadal seguirem treballant. Clar, això ens genera un augment de feina, a nivell logístic, molt important.

Jordi Estalella: Tenim més demanda, amb la voluntat, molts, de col·laborar, d’ajudar amb productes de proximitat. Aquest any portem més comandes tancades que l’any passat.

RAC1: Asseguren que a algunes comandes es demana incloure també productes per poder consumir en sopars d’empresa telemàtics.