Aliments de proximitat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Alimentos de proximidad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

TORRÓ ARTESÀ ALEMANY

• Una cocción lenta, frutos secos de proximidad y una miel de romero seleccionada son parte de un secreto que da un sabor particular al turrón. Un básico de nuestras Cestas de Navidad.

CATÀNIES CUDIÉ

Ametlla marcona, d’origen Mediterrani. Praliné blanc, el gran secret de la família. I una llarga tradició familiar iniciada al 1940. Amb aquests tres components, què pot sortir malament?

GALETES FARNERS

Santa Coloma de Farners, 1949. Ingredientes naturales, productos de proximidad y una receta tradicional para elaborar galletas de gran calidad, para pequeños y grandes, con el sabor de toda la vida!

 

LLONGANISSA CASA RIERA ORDEIX

Vic, 1852. La seva obsessió per la qualitat, els millors ingredients i l’assecatge natural, fan de les seva llonganissa un producte excepcional que traspassa fronteres arribant a les glamuroses Galeries Lafayette de París.

SOBRASSADA CAL ROVIRA

Estima de l’entorn, benestar animal, el gust de sempre i amb una família al capdavant “Tancant cercles”, una expressió que indica una manera de fer d’acord amb la forma artesanal de producció. La sobrassada del Sagàs de Pla de Palau ara al teu Lot de Nadal.

FUET DE MERCAT OBRADORS

Puig-Reig, 1927. La seva filosofia: adaptació i essència. Amb la proximitat, tradició i el compromís al pal de paller. Tradició en l'elaboració dels productes, l'arrel a la nostra terra i compromís amb la feina ben feta. El fuet de mercat a la teva cistella de Nadal.

OLI OOVE ECOLÒGIC HERICAMPS

Del camp a casa. Un oli OVE nascut del maridatge d'Arbequines i Rojals de Tarragona. L’Heribert i la Nausica són la generació més jove d’una família de pagès que han creat un projecte ecològic i sostenible i que vol evitar la despoblació de les seves terres del Priorat i la Ribera d’Ebre.

VINAGRE DE TOTA LA VIDA

Mollerussa, 1908. 5 generacions i una premissa “D’un bon vi en surt un bon vinagre”. Aquest antioxidant ens aporta molt de gust i poques calories, què més podem demanar?

VINAGRE FORVM

A 3 km. del Mar Mediterrani trobem el Celler Avgvstvs, un celler que aposta pels vins i vinagres ecològics, buscant sempre l’excel•lència en el producte que ha fet que xefs de tot el món reconeguin la seva qualitat i versatilitat.

IMPERIAL DE GRAMONA

9,58 punts a la Guia de Vins de Catalunya, dins de Els Millors. Criança en rima de més de 60 mesos. Tal com diuen ells...“Un món més verd és possible, tot i que curar el maltractament al que la terra està sotmesa no és fàcil. El canvi està arribant, poc a poc i per zones, però és encoratjador.”

Segueix llegint a bloc

FINCA COMABARRA

Un vi de finca, de producció limitada, d’un celler d’autor, el Tomàs Cusiné que elabora amb alts estàndards qualitatius i sota paràmetres ecològics. Vinya a més de 700 m., verema manual, selecció gra a gra i criança de 14 mesos.

BERNAT OLLER

1000 anys d’història, a l’entorn del castell medieval enmig de les muntanyes de Montserrat. Un celler amb el certificat Carbon Footprint, sent el tercer celler de tot el món en les emissions més baixes de carboni.

Segueix llegint a bloc

PICADES I CONSERVES CUICK

Bases de cuina naturals amb els millors ingredients frescs de proveïdors de proximitat. Un projecte apassionant, ple d’il·lusió, convicció i amor per la cultura gastronòmica i amb la Sostenibilitat com a pal de paller.

MONGETA DEL GANXET ESTANY

Conreada al Bages i als Vallesos, d'excel·lent qualitat i de sabor molt gustós. A Conserves l’Estany treballen amb “compromís amb l'entorn i la valoració de la feina dels pagesos de zones properes”.

CREMA DE FORMATGE AMB TÒFONA

Crema de formatge semi curat amb tòfona. Sense aromes artificials. Noir et blanc és estiu i és hivern. És negre i és blanc. És respecte a la natura i és amor a la família. Darrera de Noir et blanc està la Clara, el Josep Maria i l’olfacte de la Timy i els seus dos cadells.

OLIVES PERELLÓ 1898

Del Mercat del Ninot al teu lot de Nadal. Es defineixen com a botiguers però també són productors amb mètodes tradicionals d’elaboració que els han convertit en un dels bacallaners més reconeguts de Barcelona.

VERMUT LA MADRE

Amics, família, una bona conversa, riures... Tapes, olives, unes braves... i vermut. No és una moda, aquest és el seu ADN. Un potent aroma llaminer amb una entrada suau i sedosa i amb un final de boca àcid i agradable. Gaudeix-lo amb bona companyia.

XIPS SALIERI

Una idea simple: patates i oli. A Casa Salieri trien la millor patata que fregeixen amb oli d’oliva. Un autèntic vici que no pot faltar a cap vermut ni aperitiu.