ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
VI NEGRE ECOLÒGIC FEREST MASROIG
Amb el seu color cirera intens i brillant, aquest vi captiva la vista. Als sentits, ofereix aromes subtils de fruita vermella i torrats. En boca, es manifesta amb una agradable sensació d'equilibri i persistència, revelant la riquesa de la fruita madura i notes especiades que es despleguen amb elegància. Els tanins suaus i rodons donen una textura sedosa .
VI BLANC COMABELLA
Fermentació controlada a temperatura constant en dipòsits d’acer inoxidable, utilitzant llevats ecològics seleccionats. Un cop finalitzada la fermentació alcohòlica, es duu a terme un treball sobre lies fines amb remoguts periòdics durant quatre mesos, aportant volum i complexitat al vi. Perfecte com a aperitiu o per gaudir-ne a mitja tarda.
TORRÓ ARTESÀ TOU ALEMANY
Torró fet artesanalment a Os de Balaguer. La seva passió per la tradició i la qualitat els converteix en mestres de l'ofici. Aquest torró és un testimoni de la seva dedicació i amor per la producció artesanal, portant a taula un sabor únic i inigualable que perdura a través del temps. Elaborat amb fruita seca de proximitat i una mel de romaní seleccionada.
NEULES DE XOCOLATA BLANCA SANT TIRS
Elaborades amb gran ofici, fruit de més de 35 anys de passió per la feina ben feta i pel producte de qualitat, amb ingredients i matèries primeres especialment seleccionades. Amb cobertura de xocolata blanca, grans, brillants i de gust intens. Una veritable temptació que cap amant de la xocolata podrà resistir. Seràs capaç de menjar-ne només una?
PATÉ AMB TOMÀQUETS SECS ENCANTARAN
El paté, una pasta elaborada habitualment a partir de carn picada, fetge i greix, sent corrent l'afegit de verdures, herbes, espècies i vi. En aquest cas li han afegit els tomàquets secs. Obtenint un producte amb caràcter, especiat i amb un toc mediterrani gràcies als tomàquets secs d'Encantaran. Una sinergia sorprenent que s'ha de provar.
LLONGANISSA DE PAGÈS RIERA ORDEIX
Un producte natural, elaborat amb les parts nobles de la carn de truja, daus de cansalada, sal marina, pebre negre i budell natural. L'assecat és controlat i es fa de forma natural i pot durar entre un mes i mig i dos mesos. Segons el mètode tradicional de Casa Riera Ordeix, cada peça s'embolica a mà una per una per protegir i conservar el producte.
AVELLANA CARAMEL·LITZADA I XOCOLATA EUKARYA
Obre els sentits i prepara el paladar per gaudir al màxim d’aquesta petita però impressionant exquisidesa. No hi falta la xocolata, que en aquesta ocasió és una deliciosa xocolata amb llet, suau i cremosa. Per fora et captiva amb la seva textura, i per dins t’enamora amb el seu gust inoblidable. T’animes a tastar-lo? Sens dubte, no te'n penediràs!


Tast Artesà
Lot Natura
Pack Sibarita
Caixa de vins








