Flexibilitat i adaptació per uns Regals d’empresa personalitzats

Posem sempre tota la nostra dedicació per dissenyar i crear els Regals d’empresa a mida. El que realment ens mou és poder oferir-vos exactament allò que busqueu. Ens adaptem als gustos i necessitats de tothom. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem incorporant productes i novetats per poder farcir-los, i així hem anat creixent i aprenent.

Treballem amb tot el nostre esforç i passió en cada detall, integrant sabors i imatge per portar-vos la perfecció, la millor opció a l’hora de sorprendre els vostres clients, treballadors, socis…
Ja arriben les festes! Necessites regals d’empresa a mida? Com sabem que cada persona és un món, cada empresa té la seva pròpia forma de fer i cada relació laboral és diferent, nosaltres ens adaptem i ajustem la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, però el nostre objectiu també és sorprendre-us a vosaltres amb les regals d’empresa personalitzats.

Flexibilitat i adaptació per uns Regals d’empresa personalitzats


Regals d’empresa a mida ? A nosaltres ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear-los. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cadascú.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltresper crear els vostres regals d’empresa originals!

  De totes maneres, si no teniu prou clar el vostre lot, feu un cop d’ull a les recomanacions de proximitat o a les nostres gammes i deixeu-vos portar per cada producte.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa originals! De totes maneres, si no teniu prou clar el vostre lot, feu un cop d’ull a les recomanacions de proximitat o a les nostres gammes i deixeu-vos portar per cada producte.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat