Flexibilitat i adaptació per unes Paneres de Nadal personalitzades

Des de sempre hem posat tota la nostra dedicació per dissenyar i crear les Paneres de Nadal a mida. Ens mou poder oferir-vos exactament el que esteu buscant. Ens adaptem a les necessitats i gustos de cadascú. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem incorporant productes i novetats per poder farcir-les, i així hem anat aprenent i creixent.

Treballem amb esforç i passió en tots els detalls, integrant sabor i imatge per poder portar-vos la perfecció. La millor opció per sorprendre els vostres clients, treballadors, socis…
Aviat arriben les festes! Necessites paneres de Nadal personalitzades? Cada persona és un món, totes les empreses tenen la seva forma de fer i totes les relacions de feina són diferents. En som conscients. Per això podem ajustar la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, sí, però també ens agrada sorprendre-us a vosaltres amb les paneres de Nadal a mida.

Flexibilitat i adaptació per unes Paneres de Nadal personalitzades


Paneres de Nadal a mida? A nosaltres ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear-los. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cadascú.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltresa l’hora de crear els vostres regals d’empresa a mida!

  De totes maneres, si no teniu del tot clar el vostre lot, us animem a que feu un cop d’ull a les nostres diferents gammes i a les recomanacions de proximitat, i a que us deixeu portar per cada producte.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres a l’hora de crear els vostres regals d’empresa a mida! De totes maneres, si no teniu del tot clar el vostre lot, us animem a que feu un cop d’ull a les nostres diferents gammes i a les recomanacions de proximitat, i a que us deixeu portar per cada producte.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat