Flexibilitat i adaptació per uns lots de Nadal personalitzats

Ens agrada posar tota la nostra dedicació a l’hora de dissenyar i crear els Lots de Nadal a mida. El que ens mou és el fet d’oferir-vos exactament el que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i necessitats de cada persona. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem aprenent i creixent, incorporant cada cop més productes i novetats per poder farcir-los.

Treballem en cada detall amb tot l’esforç i passió, integrant imatge i sabors per portar-vos la perfecció, la millor opció per sorprendre els vostres clients, treballadors, socis…
Ja s’acosten les festes! Necessites lots de Nadal personalitzats? Sabem que cada persona és un món, cada empresa té la seva forma de fer i cada relació de feina és diferent. Per això ajustem la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, però ens basem també a sorprendre-us a vosaltres amb els lots de Nadal a mida.

Flexibilitat i adaptació per uns lots de Nadal personalitzats


Lots de Nadal a mida ? Ens adaptem als gustos i necessitats de cada persona. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem aprenent i creixent, incorporant cada cop més productes i novetats per poder farcir-los.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa a mida!

  De totes maneres, si encara no teniu clar el vostre lot, doneu un cop d’ull a alguns dels productes que trobareu a les nostres gammes i a les recomanacions de proximitat.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa a mida! De totes maneres, si encara no teniu clar el vostre lot, doneu un cop d’ull a alguns dels productes que trobareu a les nostres gammes i a les recomanacions de proximitat.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat