Flexibilitat i adaptació per unes Cistelles de Nadal a mida

Ens agrada posar tota la nostra dedicació per dissenyar i crear les Cistelles de Nadal personalitzades. Ens mou el fet d’oferir-vos exactament allò que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i a les necessitats de cadascú. Des de l’inici d’Harcogourmet, hem anat creixent i aprenent, incorporant novetats i productes per poder farcir-les.

Treballem fins a l’últim detall amb esforç i passió, integrant sabors i imatge per portar-vos la perfecció, la millor opció per sorprendre els vostres treballadors, clients, socis…
Notes que ja s’acosten les festes? Necessites Cistelles de Nadal personalitzades? Com molt bé sabem, cada persona és un món, totes les empreses tenen la seva forma de fer i totes les relacions de feina són diferents. Per això sempre ajustem la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, sí, però també volem sorprendre-us a vosaltres amb les Cistelles de Nadal a mida.

Flexibilitat i adaptació per unes Cistelles de Nadal a mida


Cistelles de Nadal personalitzades ? Ens adaptem als gustos i necessitats de cada persona. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem aprenent i creixent, incorporant cada cop més productes i novetats per poder farcir-los.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa personalitzats!

  Si més no, si encara no teniu clar el vostre lot, us suggerim que feu un cop d’ull a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat i us deixeu portar per cada producte.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per crear els vostres regals d’empresa personalitzats! Si més no, si encara no teniu clar el vostre lot, us suggerim que feu un cop d’ull a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat i us deixeu portar per cada producte.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat