Flexibilitat i adaptació per unes cistelles de Nadal personalitzades

Sempre posem tota la nostra dedicació per dissenyar i crear les Cistelles de Nadal a mida. Ens mou el fet d’oferir-vos exactament el que esteu buscant. Ens adaptem als gustos i a les necessitats de persona. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem creixent i aprenent, incorporant novetats i productes per poder farcir-les.

Treballem amb esforç i passió fins a l’últim detall, integrant sabors i imatge per poder portar-vos la perfecció. La millor opció per sorprendre els vostres treballadors, clients, socis…
Ja s’acosten les festes, veritat? Necessites cistelles de Nadal personalitzades? Com ja sabem, cada persona és un món, totes les empreses tenen la seva forma de fer i totes les relacions laborals són diferents. Per això ajustem la nostra visió cap on vosaltres la voleu enfocar.

Volem ajudar-vos a sorprendre els vostres, sí, però volem sorprendre-us també a vosaltres amb les cistelles de Nadal a mida.

Flexibilitat i adaptació per unes cistelles de Nadal personalitzades


Cistelles de Nadal a mida? Ens adaptem als gustos i necessitats de cada persona. Des de l’inici d’Harcogourmet, anem aprenent i creixent, incorporant cada cop més productes i novetats per poder farcir-los.


  CONDICIONS *

  Garantim el servei de personalització fins el dia 14 de novembre
  amb una comanda mínima de 24 paneres de Nadal. 

  Moltes gràcies per confiar en nosaltresper que creem els vostres regals d’empresa a mida!

  De totes formes, si no teniu clar el vostre lot, podeu fer un cop d’ull a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat i deixar-vos portar per cada producte.
  Moltes gràcies per confiar en nosaltres per que creem els vostres regals d’empresa a mida! De totes formes, si no teniu clar el vostre lot, podeu fer un cop d’ull a les nostres gammes o a les recomanacions de proximitat i deixar-vos portar per cada producte.

  Pots inspirar-te en alguns productes de proximitat