ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
VI BLANC CELLER RAVENTÓS ROSELL
Vi blanc jove, un cupatge de Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Collit i premsat per varietats, seguit de fermentació en acer inoxidable a 14-16°C durant 15 dies. Després es barreja per obtenir un perfil fresc i aromàtic. De color groc pàl·lid, ofereix aromes florals i de fruita tropical. A la boca, és fresc, equilibrat, i amb una acidesa agradable.
CARQUINYOLIS ARTESANS ESCALFET
Aquest carquinyoli és singular per la seva textura lleugera i amb un cert toc de caramel. Sorprèn l'aroma de vainilla que acompanya el cruixent ametllat. Els ingredients utilitzats són de proximitat i de màxima qualitat sense conservants ni colorants. A cada carquinyoli es pot assaborir l'origen, l'aroma i la qualitat d'un producte elaborat de forma manual.
RAJOLA 70% TARONJA SIMON COLL
Rajola de 70% cacau amb trossos de taronja natural deshidratada. Les notes cítriques de la taronja amb una alta intensitat de cacau com és el 70% cacau és el maridatge perfecte entre gust afruitat del cítric i l’astringència del cacau. La suavitat i calidesa del cacau i els petits trossos que es noten al fondre’s en boca és un autèntic sabor Simón Coll.
MINI GRISSINI MEDITERRANIS ZEALIA
Els Mini grissinis Mediterranis són la delícia perfecta per aquestes festes. Cruixents bastonets amb tomàquet i orenga, ecològics i sense gluten. Un snack equilibrat ideal per a un aperitiu a qualsevol hora del dia. Es converteixen en el complement ideal per la teva cistella nadalenca. Gaudeix del seu sabor mediterrani. Un regal per al teu paladar!