Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre Catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

TORRÓ ARTESÀ CREMA TORRADA ALEMANY

Una cocció lenta, ametlla de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part d’un secret que dóna un gust particular al torró. Elaborat amb ametlla marcona i mel de romaní del país. El torró Alemany ha estat reconegut amb els Great Taste Awards, un guardó considerat l'Òscar del món de l'alimentació gourmet. Un bàsic dels nostres Lots de Nadal.

PANETTONE DE XOCOLATA VALLFLORIDA

Valorat com un dels millors panettones del 2023. Dolç i esponjós, amb un sabor incomparable. Elaborat amb paciència, amassat lentament i deixat reposar perquè la massa desenvolupi el seu sabor únic. Fet amb ingredients de primera qualitat. Elaborat amb massa mare, sense conservants ni colorants, un bàsic que no pot faltar a la teva taula durant les festes.

AVELLANA CARAMEL·LITZADA I XOCOLATA EUKARYA

Obre els sentits i prepara el paladar per gaudir al màxim d’aquesta petita però impressionant exquisidesa. No hi falta la xocolata, que en aquesta ocasió és una deliciosa xocolata amb llet, suau i cremosa. Per fora et captiva amb la seva textura, i per dins t’enamora amb el seu gust inoblidable. T’animes a tastar-lo? Sens dubte, no te'n penediràs!

LLESCAT LLONGANISSA DE VIC IGP RIERA ORDEIX

Llescada i presentada en sobres de 80g. Un producte arrelat a la terra. Entre 90 i 180 dies de curació i elaborada amb les parts nobles de la carn de truja, sal marina, pebre negra, tòfona negra i budell natural. El procés d'assecat és natural i pot durar de tres a sis mesos segons el calibre i el clima. Lliure d'al·lèrgens i apte per celíacs.

LLONGANISSA DE PAGÈS RIERA ORDEIX

Un producte natural, elaborat amb les parts nobles de la carn de truja, daus de cansalada, sal marina, pebre negre i budell natural. L'assecat és controlat i es fa de forma natural i pot durar entre un mes i mig i dos mesos. Segons el mètode tradicional de Casa Riera Ordeix, cada peça s'embolica a mà una per una per protegir i conservar el producte.

FUET ARTESÀ AMB TRIPA NATURAL EMBOTITS OBRADORS

Des del 1927, quatre generacions de dedicació han donat fruit al fuet d'Embotits Obradors, un embotit tradicional català, elaborat amb carn seleccionada del porc.
Processat artesanalment, a la comarca prepirinenca del Berguedà, té unes característiques pròpies de sabor i fermentació que defineixen un producte senzill de gust suau i equilibrat.

OLI VERD CLOS PONS

Oli d'oliva verge extra de collita primerenca, elaborat a partir d’olives arbequines recollides a l’octubre a les seves finques d’altura a L’Albagés, Lleida. Es tracta d’un oli aromàtic, amb un perfil afruitat i un picant lleuger. Ideal per a tot tipus d’usos i aplicacions en cru, on es poden apreciar plenament la seva complexitat aromàtica i frescor.

VINAGRE BALSÀMIC BADIA

Elaborat amb raïm moscatell destaca pel seu sabor agredolç i equilibrada acidesa. Conserva les aromes afruitades i florals del raïm. Ideal per amanir amanides de tomàquet, peix blau, o amanides dolces amb panses i fruites seques. Gràcies a una selecció dels millors vins i mostos és equilibrat i fresc, destacant la noblesa del moscatell en cada gota.

OLI JANIROC CLOS PONS

OOVE ecològic tribut a la Cinquena Generació de Clos Pons. Reconegut amb el màxim guardó de la seva categoria al prestigiós concurs Il Magnifico 2025, celebrat a Florència. Elaborat amb olives de la varietat Lecciana de les seves finques de Lleida. Un oli molt herbaci amb clars tocs de picant i un dolçor ametllat únic. Es un oli amb gran personalitat.

VI NEGRE ECOLÒGIC ELS NANOS COLLITA JOSEP FORASTER

Els Nanos Collita és el seu vi negre jove. Tot el raïm prové de la vinya de Mas Castells, als peus de la Serra de Miramar, on hi tenen plantades les varietats Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Trepat, amb cultiu ecològic.
És un vi on s’expressen al màxim les aromes primàries. Té aromes de fruita vermella i un perfil fresc i llaminer.

VI NEGRE ECOLÒGIC BERNAT OLLER DEL MAS

Color vermell amb matisos de criança en fusta. És una anyada que no li ha fet falta molta intervenció. El Picapoll negre ha jugat un paper clau perquè el vi aguanti el temps. Nascut d'un celler amb història mil·lenària, conservada amb amor i treballada amb passió per unir-la a la modernitat, seguint el respecte pel medi ambient i el territori.

CAVA MILLENI ECOLÒGIC MARIA RIGOL ORDI

Groc brillant amb matisos allimonats. Bombolla fina i persistent. Aroma intensa amb predomini de notes de frescor vegetal, ginesta, flor de taronger i ametlla sobre un fons cítric, i de massa de pa i llevats. Certa cremositat, notes fumades i especiades al final. Bona acidesa cítrica, aranja i fons d’ametlla amarga. Vinós, equilibrat i llarg.

PATÉ D'ALBERGÍNIA MOS DE TROS

Aquest paté d'albergínia artesà és una autèntica delícia per al paladar. Prova'l en una torrada cruixent o utilitza'l per donar un toc especial a plats de carn, peix o verdures. Si busques una idea original per sorprendre els teus convidats, et proposem un aperitiu irresistible: una torradeta amb paté, melmelada de pebrot vermell i una anxova al damunt.

MONGETA DEL GANXET ECOLÒGICA AGRARIA VALLES

Natural, fina, exquisida i autòctona de Catalunya. El seu nom el rep per la forma de ganxo, com l'agulla de fer ganxet. Considerada una de les millors mongetes del món, apreciada per les seves propietats organolèptiques, els seus valors nutricionals i la seva versatilitat gastronòmica. D'encà del 2011 es conrea sota la DOP Mongeta del Ganxet.

RISOTTO CEPS SILVESTRES NOIR ET BLANC

Hi ha molts risottos al mercat, però segur que no trobaràs cap com aquest! Arròs extra, ceps silvestres deshidratats, all granulat i fulles de julivert deshidratades són els 4 ingredients 100% naturals i dels nostre territori presents en aquest envàs de vidre reutilitzable. Sense potenciador de gustos artificials o caldos carregats de sal.

TOMAQUETS SECS ENCANTARAN

Tomàquets de la varietat San Marzano, assecats al sol, on es rehidraten amb aigua. Un cop rehidratats es seleccionen un a un i s'envasen amb OOVE i les herbes aromàtiques (romaní, orenga i all) per un mínim de vuit setmanes abans de ser comercialitzats. Són ideals per pastes, pizzes, amanides, entrepans vegetals o per fer pesto "rosso" o cremes veganes.

VERMUT IRIS ROIG CELLER DE MULLER

Nascut a la històrica ciutat de Reus. Elaborat amb més de 150 botànics mediterranis seleccionats amb cura, ofereix un sabor intens i complex, amb notes predominants d'absenta, romaní i regalèssia. Aquest vermut aconsegueix un equilibri perfecte entre la dolçor i l'acidesa, deixant un final amarg que es dissipa de manera gradual. Ideal per moments especials.

PATATES XIPS CASA SALIERI

Xips seleccionades amb cura, tallades fines i lleugerament daurades per aconseguir una textura cruixent i irresistible. Preparades amb oli d'oliva i sal, ofereixen un sabor autèntic i un toc mediterrani que delectarà el teu paladar en cada mos. Gaudeix d'una experiència gastronòmica única que et transportarà al Mediterrani. Perfectes per a qualsevol moment.

OLIVES ESPINALER

Les olives farcides Espinaler són de la varietat Camamilla Fina i de Categoria Extra, les més apreciades del mercat. Després d'un procés de selecció, es desossen amb cura i se'ls afegeix el farciment elaborat a base d'anxova. Una excel·lent oliva ferma i sucosa que ha esdevingut l'oliva de referència en els millors aperitius i celebracions.