ALGUNES JOIES GASTRONÒMIQUES
DEL LOT DE NADAL SÓN... 
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA NOS
Natural, Original, Sostenible. Un oli pur i natural, obtingut de les millors olives arbequines seleccionades de la DOP Siurana, procedents de la zona del Camp de Tarragona i el Priorat. Recullen les olives i les porten al molí amb el mínim temps possible, on elaboren l’oli a baixa temperatura. En boca, destaca la seva amargor i picant molt equilibrats.
VINAGRE POMA ECOLÒGIC BADIA VINAGRES
Una selecció de les pomes, saboroses i ecològiques de la plana de Lleida dona origen a un vinagre cuidat en extrem, molt saludable i sostenible per definició. Al no ser un vinagre filtrat inclou les seves mares. Tampoc està pasteuritzat. Apte per vegans, sense gluten i sense sulfits. És una aposta de vinagre natural, 100 % ecològic i de proximitat.
TORRÓ ARTESÀ CREMA TORRADA ALEMANY
Una cocció lenta, ametlla de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part d’un secret que dóna un gust particular al torró. Elaborat amb ametlla marcona i mel de romaní del país. El torró Alemany ha estat reconegut amb els Great Taste Awards, un guardó considerat l'Òscar del món de l'alimentació gourmet. Un bàsic dels nostres Lots de Nadal.
NEULES DELICIES SANT TIRS
Les Neules Sant Tirs són al gust de cada consumidor. Han estat elaborades amb mantega del Cadí. Sense conservants ni colorants i amb un tracte acurat del gust, l’aroma i la textura. El secret? La varietat de farines i sabors per trobar la millor base. El temps de coccio just, ni un segon més ni menys, és vital per donar-li a la galeta la forma desitjada.
HUMMUS DE CIGRÓ AGRÀRIA VALLÈS
Fet amb cigró de primera qualitat dels camps del Vallès que ha aconseguit una textura sorprenent. Elaborat a l'obrador seguint un procés totalment natural que respecta les propietats dels ingredients i assegura un resultat final excel·lent. Aquests cigrons seleccionats són la base d'un producte que destaca per la seva textura suau i cremosa.
MELMELADA DE TOMATA MOS DE TROS
Tomata madurada al punt òptim per aconseguir el màxim de sabor i transformada en una melmelada sorprenent i versàtil. Ideal com a guarnició per a carns i peixos, combina a la perfecció amb pasta de full i pernil salat, potenciant un contrast exquisit. Amb un toc dolç i aromàtic, aquesta melmelada obre la porta a infinites possibilitats culinàries.
AVELLANES AMB CLOSCA LA TRENCADORA
Avellanes de calibre S18 mm, conservades dins la seva closca natural, que actua com a protecció sense necessitat de nevera. Procedents majoritàriament de l’Alt i Baix Camp o la Selva, i puntualment del Vallès Oriental. Cada partida es codifica i es manté separada per garantir traçabilitat i qualitat òptimes assegurant sempre el millor producte acabat.
MINI GRISSINI MEDITERRANIS ZEALIA
Els Mini grissinis Mediterranis són la delícia perfecta per aquestes festes. Cruixents bastonets amb tomàquet i orenga, ecològics i sense gluten. Un snack equilibrat ideal per a un aperitiu a qualsevol hora del dia. Es converteixen en el complement ideal per la teva cistella nadalenca. Gaudeix del seu sabor mediterrani. Un regal per al teu paladar!
FORMATGE D'OVELLA EN OOVE ENCANTARAN
Un cop curat, és envasat amb OOVE i una branca de romaní, per un mínim de 8 setmanes. Després de la seva nova maduració és un excel·lent producte per acompanyar amb amanides o picotejar. Com a únic conservant utilitzen 100% OOVE, un cupatge d'arbequina i picual, amb aromes a ametlla i fruit verd, amb un elevat sabor a fresc i un lleuger toc amarg i picant.
RISOTTO DE CEPS BOTANIC&FRUITS
Risotto ecològic de ceps llest per cuinar. Amb brou inclòs! Una proposta culinària que combina la conveniència d´un plat fàcil de preparar amb la qualitat d´ingredients 100% ecològics. L'ingredient protagonista, el cep, aporta un sabor profund i terrós, complementat amb herbes i espècies naturals, cosa que resulta en un plat saborós i equilibrat.
RAJOLA 83% PERÚ AMATLLER
El Perú destaca per la seva varietat en cacaus nadius. Des de fa uns anys enrere, s'està convertint en un dels principals productors de cacaus aromàtics. El cacau ha estat torrat al punt just respectant l'origen per així preservar al màxim les seves notes florals. Combinació de fruits secs amb tocs especiats. Subtil i amb una presentació elegant.
MELMELADA DE FIGUES CAN BECH
Es tracta d'una de les melmelades més preuades de Can Bech degut a la dolçor natural d'aquesta fruita i a les seves múltiples combinacions. Recomanem tastar-la amb una torrada de formatge tupí o blau, amb una torrada amb foie gras, amb gelat de nous de macadàmia o bé amb una amanida o entrepà de ruca, formatge parmesà i pernil de gla. És deliciosa!
CATÀNIES 80 G ESTOIG CUDIÉ
La creació més emblemàtica de Catanias Cudié: una irresistible combinació de fruits secs i xocolata. Elaborades artesanalment amb les millors ametlles, caramel·litzades a foc lent, recobertes amb un exquisit praliné blanc, la recepta secreta de la familia, guardada generació rere generació i un embolcall final de cacau en pols de primera qualitat.
PIPA ACARAMEL·LADA DVIDA
Elaborades de forma artesanal, contenen només pipa en gra i una petita quantitat de sucre. Perfectes per picar, per acompanyar postres o per a elaborar plats cruixents amb un toc dolç i saborós. Aquest producte versàtil pot aportar un punt especial a qualsevol creació, oferint una textura cruixent i un sabor deliciós. Quin ús li donaràs tu?