Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

Lots de Nadal amb producte català

Aquests són alguns dels productes que trobareu dins del nostre Catàleg de Lots de Nadal amb producte català d’Harcogourmet. Productes triats amb cura, treballant molt de prop amb els nostres productors amb els que creem vincles i lligams que ens connecten amb el nostre entorn.

TORRÓ ARTESÀ CREMA TORRADA ALEMANY

Una cocció lenta, ametlla de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part d’un secret que dóna un gust particular al torró. Elaborat amb ametlla marcona i mel de romaní del país. El torró Alemany ha estat reconegut amb els Great Taste Awards, un guardó considerat l'Òscar del món de l'alimentació gourmet. Un bàsic dels nostres Lots de Nadal.

PANETTONE XOCOLATA ROCAMBOLESC

Treballen de manera artesanal, seguint un mètode que uneix tècniques clàssiques i avantguardistes per aconseguir l’excel·lència. Els productes, creats a partir d’una òptima matèria primera i utilitzant processos d’elaboració respectuosos amb les propietats organolèptiques de cada producte, per aconseguir que totes les creacions tinguin el millor sabor.

RAJOLA 70% ECOLOGIC SIMON COLL

Rajola de 70% cacau elaborada amb ingredients ecològics. El torrat delicat de la fava deixa anar els aromes propis del cacau d’origen i dona unes lleugeres notes cítriques i afruitades que són l’equilibri perfecte entre astringència i intensitat. La cremositat que aconsegueix aquesta xocolata en boca és un autèntic plaer per a tots els sentits.

LLONGANISSA DE VIC IGP RIERA ORDEIX

La curació natural li atorga un buquet inimitable. Distingida pel seu color, la seva textura i el seu gust. Un producte genuí, amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) des de 2002, que concentra el saber fer de més de 170 anys d’història. Sis generacions mogudes per la voluntat de fer les coses amb il·lusió, respecte i fidelitat a les arrels.

SOBRASSADA CAL ROVIRA

Sobrassada de Cal Rovira elaborada de forma artesanal curada durant un mínim de tres mesos, la qual cosa els proporciona un gust intens. La seva filosofia: Tancant cercles. Des de la terra fins al producte final passant per l’elaboració de pinso, la criança dels animals i l’elaborat i assecatge dels productes. Tot fet per la mateixa família.

FUET ARTESÀ AMB TRIPA NATURAL EMBOTITS OBRADORS

Des del 1927, quatre generacions de dedicació han donat fruit al fuet d'Embotits Obradors, un embotit tradicional català, elaborat amb carn seleccionada del porc.
Processat artesanalment, a la comarca prepirinenca del Berguedà, té unes característiques pròpies de sabor i fermentació que defineixen un producte senzill de gust suau i equilibrat.

VINAGRE POMA ECOLÒGIC BADIA VINAGRES

Una selecció de les pomes, saboroses i ecològiques de la plana de Lleida dona origen a un vinagre cuidat en extrem, molt saludable i sostenible per definició. Al no ser un vinagre filtrat inclou les seves mares. Tampoc està pasteuritzat. Apte per vegans, sense gluten i sense sulfits. És una aposta de vinagre natural, 100 % ecològic i de proximitat.

VINAGRE CABERNET ECOLÒGIC AVGVSTVS

Elaborat amb vins d’alta qualitat de la varietat Cabernet Sauvignon i acetificat artesanalment, aquest agredolç amb “soleres” de més de 8 anys, esdevindrà una referència pels amants de la millor gastronomia. Ideal per a fer servir cada dia a la cuina, per amanides, salses, fruites, gelats, postres, etc. Perfecte per a reduïr-lo a foc lent.

OOVE OLICATESSEN 234

2345 olives a cada ampolla! Aquesta ampolla és una d’edició limitada, procedent exclusivament de varietats locals d'olives recuperades. És un oli robust, de muntanya. Molt complex en boca, sublim i intens. Notes vegetals que recorden a verdures i fruites tropicals que se senten només obrir la botella. Utilitzeu-lo per amb formatges, fruites i pa torrat.

VI NATURAL ECOLÒGIC NVDE AVGVSTVS

Elaborat a partir del raïm d’una parcel·la de Macabeu molt especial anomenada “Camí del Canal”, situada al poble d’Albinyana. S’elabora amb la mínima intervenció per deixar que la vinya s’expressi en la seva plenitud. Fermentat espontàniament a l’ou de ciment s'aconsegueix un vi amb volum i aromes frescos que recorden a la fruita blanca i als cítrics.

VI NEGRE ECOLÒGIC CANDIA OLLER DEL MAS

Càndia, primera pubilla d'Oller del Mas. Un vi amb poca capa de color, però boca intensa. En nas trobe, notes mentolades, guanyades amb la fermentació espontània del Sumoll. Nascut d'un celler amb història mil·lenària, conservada amb amor i treballada amb passió per unir-la a la modernitat, seguint el respecte pel medi ambient i el territori.

CAVA MILLENI ECOLÒGIC MARIA RIGOL ORDI

Groc brillant amb matisos allimonats. Bombolla fina i persistent. Aroma intensa amb predomini de notes de frescor vegetal, ginesta, flor de taronger i ametlla sobre un fons cítric, i de massa de pa i llevats. Certa cremositat, notes fumades i especiades al final. Bona acidesa cítrica, aranja i fons d’ametlla amarga. Vinós, equilibrat i llarg.

PATE FINES HERBES ECOLÒGIC CONCA ORGANICS

Un projecte nascut d'un TFG, quan van veure que el ritme frenètic de la vida els va portar a descuidar el seu benestar, van començar a buscar la manera de ser respectuosos amb ells mateixos i amb el medi. Ofereixen una alimentació amb ingredients saludables, sense conservants ni aditius. Aquest paté, amb base de fines herbes és una font de proteïna.

INFUSIO MEDITERRANIA AIRE ALMA HOME

Respira fons i submergeix-te en el teu interior, en un moment de meditació que purifica la teva ment, el teu cos i la teva ànima a través de les propietats relaxants, calmants i refrescants que t'aportarà aquesta infusió. Està elaborada amb els següents ingredients ecològics: tarongina, flor de taronger, camamilla, farigola, espigol i maria lluisa.

RISOTTO CEPS SILVESTRES NOIR ET BLANC

Hi ha molts risottos al mercat, però segur que no trobaràs cap com aquest! Arròs extra, ceps silvestres deshidratats, all granulat i fulles de julivert deshidratades són els 4 ingredients 100% naturals i dels nostre territori presents en aquest envàs de vidre reutilitzable. Sense potenciador de gustos artificials o caldos carregats de sal.

TOMAQUETS SECS ENCANTARAN

Tomàquets de la varietat San Marzano, assecats al sol, on es rehidraten amb aigua. Un cop rehidratats es seleccionen un a un i s'envasen amb OOVE i les herbes aromàtiques (romaní, orenga i all) per un mínim de vuit setmanes abans de ser comercialitzats. Són ideals per pastes, pizzes, amanides, entrepans vegetals o per fer pesto "rosso" o cremes veganes.

VERMUT RED LA MADRE

Aparença de cirera i aroma combinada amb cítrics, fruites vermelles i matisos herbacis. Una entrada suau desvetlla sabors semi-dolços que recorden el suc de taronja. El final, lleugerament àcid deixa un gust de raïm, seguit d'un suau amargor proporcionat per les llavors de cardamom. Gaudeix-lo com aperitiu, en fred amb una rodanxa de pell de taronja.

OLIVES FARCIDES PERELLO

Fundada el 1898 a Barcelona, la botiga es va establir inicialment al carrer Mallorca amb Villarroel. L'arrel comercial perdura amb les botigues al Mercat del Ninot i al Mercat de Sant Andreu. La proximitat i l'atenció familiar són part del nostre esperit. Avui, també compartim els nostres productes mitjançant una barra de degustació al Mercat del Ninot.

OLIVES ARBEQUINA ECOLÒGIQUES LA MASROJANA

Cultivades per petits productors, que les cuiden durant tot l'any amb molta cura. Al mes d’octubre es recolecten, a ma, per evitar cops, i les porten a les instal.lacions, on es netejen i es posen en diposits en aigua i sal, on maceren durant 3 mesos. Al obrir un pot de La Masrojana, trobareu unes olives que son el resultat del bon fer dels pagesos.